Cover Untuk Wayar Charger Handphone

ELAKKAN WAYAR CHARGER HANDPHONE ROSAK | GUNA  Cover Untuk Wayar Charger Handphone Cover Untuk ...

ELAKKAN WAYAR CHARGER HANDPHONE ROSAK | GUNA Cover Untuk Wayar Charger Handphone


Cover Untuk Wayar Charger Handphone | Kami suami isteri ini, kalau ke kedai telefon bimbit / handphone semua habis di godeknya. Dalam pada godek-godek tu kan.. Terjumpa pula cover untuk wayar handphone. Erm...in semua nya sebab dah fed up ! Fed up beli cable charger handphone ! Banyak kali beli. Asyik rosak, pecah dan tercabut. Kiranya, langkah yang bagus beli cover untuk wayar / cable charger handphone ni.




Kali ini, kita jaga rapi wayar charger handphone ye.


Hahahaha rupanya bukan senang oiiii nak lilit-lilit ini. Gigih mummy daddy buat kerja ini, nasib tak borong banyak. Mau tak tidur malam melilit menda alah ini je. 



You Might Also Like

3 comments

  1. Rajinnya kak nak lilit gitu. Tak boleh ke suruh orang kedai yang lilitkan? Hihi

    ReplyDelete
  2. Waaa.. Comel aje... Macam getah yg guna untuk ikat rambut pulak... Heee

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda