First Giveaway By Izzati Suhaide

First Giveaway By Izzati Suhaide Salam hujung minggu semua, buat apa hari ini? Mummy seperti bi...

First Giveaway By Izzati Suhaide

Salam hujung minggu semua, buat apa hari ini? Mummy seperti biasa...update blog lah kan. Ok ..entri kali ini, mummy nak beritahu yang mummy dah join First Giveaway By Izzati Suhaide. Sebenarnya mummy pun salah seorang sponsor First Giveaway By Izzati Suhaide. Bila penganjur bagi green light yang sponsor pun boleh join. Kita pun join dan dalam masa yang sama support GA ini. Jom join sekali. Manatau ada rezeki kan !


First Giveaway By Izzati Suhaide
Klik SINI untuk join


Syarat-syarat "First Giveaway By Izzati Suhaideadalah:


1) Buat tajuk entri "First Giveaway By Izzati Suhaide"

2) Follow blog berikut:

3) Follow IG:
zatiesuhaide, iz_hijabist, rizzdania, azlinda.alin, by_khaty, norazilah72, yanieyusuf, amysyeera, nizam84, anizz_annisaa, mreenadotcom

4) Like Page:



5) Masukkan blog berikut ke dalam bloglist anda:
Irrayyan
Mastura Din

6) Add facebook Parizan Mohd Zain

7) Follow G+
+Izzati Suhaide 
+Amanda Suria 

8) Like post berikut
http://bitly.com/1Tu9axb
http://bitly.com/21yfZUA
http://bitly.com/1NkfQS0
http://bitly.com/1X9lPvi
http://bitly.com/1OeP5cD
http://bitly.com/1X9lTLl
http://bitly.com/1TnvR65

Senarai hadiah:
1) Produk VCO - 8 x pemenang
2) Produk Hanalays - 1 x pemenang
3) Flower Shawls - 1x pemenang
4) Tudung Aidijuma - 1 x pemenang
5) Cash RM20 - 1 x pemenang
6) Cash RM10 - 4 x pemenang
7) Topup RM10 - 3 x pemenang
8) Rosesoap - 1 x pemenang
9) Novel Inggeris Far Away by Aisya Sofea - 1 x pemenang



*Hadiah akan bertambah jika penyertaan lebih 50*

Jom Join. Ajak rakan-rakan anda yang lain. Good Luck!




You Might Also Like

5 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda