KEMALANGAN KECIL !

10:48

INNALILLAH....KEMALANGAN KECIL TERJADI SEKELIP MATA !



Tragedi beberapa hari lepas yang telah membawa kemurungan untuk sementara waktu ! Yup ! Bila terjadi kemalangan kecil gini..walaupun tak ada apa-apa kecederaan. Mood terus hilang ! Terasa macam tesion je !
Mummy bukan baru dapat lesen, bukan juga pertama kali memandu, juga bukan pertama kali keluarkan kereta dari parking ofis.



Macamana boleh sagat divider ye? Tak rushing pun masa tu..tak ada kejar masa ke apa pun ! Fikiran melayang? Rasanya tak ada !
Entahlah..tak tahu nak cakap kenapa.


Benda dah nak jadi,kan ! Redha keluarkan RM yang ada je la nanti. Duit bocor orang kata...sekali sekala kene juga touch up kereta kan !




Sekarang tengah mencari tempat nak beli skirting. Sebelah je patah..tapi, daddy kata kene ganti dua belah. Sebab jual sepasang skirting kereta..

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab