MAKAN SEMPENA BIRTHDAY BOS DI UPTOWN COFFEE SHOP KAJANG

Majlis kecil-kecilan BIRTHDAY untuk Managing Director a.k.a bos kali ini. Banyak perancangan besar...

Majlis kecil-kecilan BIRTHDAY untuk Managing Director a.k.a bos kali ini. Banyak perancangan besar-besar di tangguhkan kali ini. Termasuklah Family Day. Kerana tetiba company dapat job. Bila dapat job ni, banyak lah kriteria kene susun. Dari segi accepting job, pemilihan pekerja, mencari pekerja, menguruskan hostel pekerja dan banyak lagi. Management staffs tak begitu ramai. Jadi, kami yang beberapa kerat keen all out ! Tak pe lah kan untuk syarikat ! Saya menurut perintah ! Berbalik pada BIRTHDAY BOSS tahun ini, kami lunch di Uptown Coffee Shop Kajang je. Bos pun sibuk outstation je kan. Bukan senang nak kejar masa bos ini. Ini pun dah lewat raikan BIRTHDAY BOSS.

MENU MAKANAN UPTOWN COFFEE SHOP KAJANG



NASI AYAM ALA THAI

Sedap nasi ayam ini, nama je ala Thai tapi mummy rasa a bit WESTERN kot ! Tak pe lah layankan je lah ye ! Menu pilihan anak bos ni. Mummy tumpang snap gambar


SEAFOOD SPAGHETTI BAKED CHEESE

Yang ni, pilihan mumy. Pantang nampak cheeses...memang cheese la mummy sambar ! Seafoodnya memang banyak, ada udang, sotong..puas makan.

Ada yang bukan peminat cheese, dok tanya mummy. "Order roti canai ke?" 


JUS LIMAU ASAM BOI SEJUK

Cuaca pepanas, memang sedap lah tekak dapat air sejuk cenggini. Masam..masam..manis..masin. Sedapppppppp !!


Selesai makan, kita bergambar dulu...sebahagian sahaja dari management staffs. Ada lagi yang tak dapat hadirkan diri dan ada pula yang duduk di cawangan.


General Manager serahkan hadiah untuk BIRTHDAY BOSS. Moga boss di murahkan rezeki selalu.

Tempat makan ini harganya tak mahal mana, tak sesak juga.

Uptown Coffee Shops
No. 39, Jalan Ria 1, Kawasan Perindustrian Ria, 
Selangor, 43000 Kajang

You Might Also Like

4 comments

  1. Unit nieyl kerja pun selalu juga buat makan kat luar...:)

    ReplyDelete
  2. seafood spaghetti tu menarik sesangat...

    ReplyDelete
  3. Kat opis akak ni kan..dulu ada je sambutan utk bday...la ni xde dh...sbb dh x leh claim..huhu

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda