NAK CALIPH ! PENGARUH IKLAN SANGAT !

MUMMY...DHIA NAK CALIPH !! Terpengaruh iklan Caliph sangat dak Dhia ini tau ! Nak Caliph !! Na...

MUMMY...DHIA NAK CALIPH !!


Terpengaruh iklan Caliph sangat dak Dhia ini tau ! Nak Caliph !! Nak Caliph. Oleh kerana suplemen ini ada banyak positif testimoni. Tak salah mummy beli satu untuk Dhia cuba suplemen bentuk cecair selain Scott Emulsion. Ha..banyakkan suplemen anak-anak mummy !

 

DAPAT HARGA CALIPH MURAH !!


Bila anak dah suarakan nak Caliph, mummy terus survey harga sana sini. Standard la,kan. Sebagai pembeli...tentunya nak harga yang terbaik. Harga di botol Caliph ini tertera harganya RM80. Di facebook pula, ada yang jual RM50 tak termasuk pos. Kalau termasuk pos, harganya menjadi RM60.


Mummy pun takut nak beli harga murah juga..takut pula barangan tiruan ke apa kan ! Mummy pun mula bertanyakan dalam facebook mummy pendapat kawan-kawan.. Rata-ratanya kata harga Caliph dalam RM50-80 depends pada penjual.


Ramai juga yang PM mummy offer harga kasih sayang. Dan, akhirnya mummy memilih agen yang menjual harga RM50 (COD). Jimat duit pos.

Dhia memang suka Caliph ini, sedap katanya. Mummy pun suka dengan kandungannya dari makanan sunnah. Tak was-was untuk anak.

Tapi, Dzal Aidi ptak berapa suka dengan suplemen berbentuk cecair. Dia lebh suka yang bentuk pil.

Mummy memang beli suplemen ikut mana anak suka. Kang, beli yang dorang tak minat, membazir pula !

Oh ya.. mummy beli suplemen ini dari  Safiah . Sekarang ini, tok mak bebudak ini pun beli dengannya. Beli PAMOGA pula !




You Might Also Like

4 comments

  1. yes zaman skang ramai opt utk cod.
    customer qaseh aida skang semua offline.
    tak ramai yg nak pos.
    aida akan suggest member lain la di lain negeri.

    ReplyDelete
  2. Widad pun suka mnm caliph ni,sebelum pegi sekolah dengan sebelum tido,wajib..nampak perubahan yang positif.
    sama la sis,kat sungai besar pun harga lebih kurang macam tu.

    ReplyDelete
  3. Dania ngan Qhaira pun akak bagi makan Caliph ni...supplement utk anak2 kan...bagus Sgt ni

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda