TRENDING LAGU KARAOKE DI MAJLIS PERKAHWINAN -KEHILANGAN DARI FIRMAN

Kami suami isteri ini, memang sejenis kalau pergi majlis perkahwinan orang. Sampainya..dalam ...



Kami suami isteri ini, memang sejenis kalau pergi majlis perkahwinan orang. Sampainya..dalam kul 2 petang. Huhu lewat kan? Tapi..waktu ni lah yang best sebenarnya. Senang dapat tempat duduk. Pengantin pun dah siap makan berdamai. Selalunya, pengantin sedang bersessi bergambar atau sessi berkaraoke. Karaoke ! Ha ! Trend sekarang ni..mummy perasan. Pengantin akan karoke..dan lagu trending penganton karaoke ialah lagu si Firman - KEHILANGAN  !



Mummy pun mencari-cari liriknya..macam sedap pulak dengar orang nyanyi. Mummy bukan tahu sangat pasal lagu..jarang naik kereta. Gi kerja pun jalan kaki. Kalau kat ofis pula, jarang juga buka radio.

Siapa lagi yang suka karaoke lagu ini?


TRENDING LAGU KARAOKE DI MAJLIS PERKAHWINAN -KEHILANGAN DARI FIRMAN 



KEHILANGAN - FIRMAN


Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku
Ku merasa tlah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada
Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku
Sejujurnya (sejujurnya) ku tak bisa (ku tak bisa)
Hidup tanpa ada kamu aku gila (aku gila)
Seandainya (seandainya) kamu bisa (kamu bisa)
Mengulang kembali lagi cinta kita (cinta kita)
Takkan ku sia-siakan kamu lagi
Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku
Sejujurnya (sejujurnya) ku tak bisa (ku tak bisa)
Hidup tanpa ada kamu aku gila (aku gila)
Seandainya (seandainya) kamu bisa (kamu bisa)
Mengulang kembali lagi cinta kita (cinta kita)
Sejujurnya (sejujurnya) ku tak bisa (ku tak bisa)
Hidup tanpa ada kamu aku gila (aku gila)
Takkan ku sia-siakan kamu lagi..
Takkan ku sia-siakan kamu lagi..

You Might Also Like

4 comments

  1. lagu memori berkasih pun popular utk pengantin

    ReplyDelete
  2. tapi kenapa nyanyi lagu kehilangan di hari perkahwinan? huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Lagu ni sedih. Sesuai dengan tajuk kehilangan.. Mendayu dengar tambah lagi masa chorus..

    ReplyDelete
  4. Collection of 11000 Karaoke songs with Portable Hard Disk :

    1. USB External Harddisk Saiz 500GB.
    2. 11000 Lagu Karaoke.
    3. Karaoke Software free version.
    4. Buku Senarai Lagu (Softcopy).

    Koleksi Lagu KTV Karaoke:
    1. Koleksi Karaoke Melayu
    2. Koleksi Karaoke Inggeris
    3. Koleksi Karaoke Indonesia
    4. Koleksi Karaoke Nasyid
    5. Koleksi Karaoke Perkahwinan
    6. Koleksi Karaoke Raya
    7. Koleksi Karaoke Dangdut
    8. Koleksi Karaoke Duet
    9. Lagu Lama & Baru terkini 2015

    RM300 siap hard disk.
    RM150 jika guna hard disk sendiri.
    Boleh pos atau COD @ Petaling Jaya.
    WhatsApp : +6013-3332502

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda