Animate Your Imagination by Disney Junior

Animate Your Imagination by Disney Junior | Gigih mummy nak anta gambar si Dhia mewarna dengan wat...

Animate Your Imagination by Disney Junior | Gigih mummy nak anta gambar si Dhia mewarna dengan water color ke siaran Disney Junior. Bukan nak menang atau show off sangat. Tapi saja nak meramaikan lagi peserta. Tak salah, kan! Mummy tahu..mummy ni kurang bakat melukis. Mewarna pun sama ! Tak mahu gak anak-anak ikut jejak mummy yang tak pandai seni ni ! Dari kecil nak kene mula lenturkan mereka ! Bagi otak kiri dan kanan seimbang. Ha...gitu. Jom kita gerakkan minda anak "Animate Your Imagination by Disney Junior.

Animate Your Imagination by Disney Junior |

Beberapa minggu lepas...memang mummy ada plan nak carikan anak-anak set mewarna yang washable.  Sebab dorang ni semua dah pandai menconteng dinding. Huhuhu. Redha je mummy daddy dah ni.

Animate Your Imagination by Disney Junior |


Apa yang mummy planning tu..tetiba jadi kenyataan. Alhamdulillah....rezeki anak-anak. 

Animate Your Imagination by Disney Junior |


Ok..berbalik pada pertandingan ini, kan. Mudah je nak sertai.

Animate Your Imagination by Disney Junior 


Animate Your Imagination by Disney Junior |



1. Ambil gambar anak sedang melukis / mewarna. Atau rekod kan ke bentuk video. Gambar mestilah berdasarkan pirates, princesses atau adventure

2. Muat turun penghantaran di http://disneyjunior.disney.my/animate-your-imagination sebelum 12 Jun 2016.

Animate Your Imagination by Disney Junior | ,


Mummy dah join. Baru hantar 1 penyertaan menggunakan water color. Tema : princesses - Sofia The First.

Tengok lah, kalau mummy terlebih rajin nak melukis lagi gambar princesses yang lain-lain untuk Dhia dan Dzal mewarna menggunakan washable marker pen atau pun washable crayon. Boleh hnatarkan penyertaan lagi ke Disney Junior ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. All the best Linda and Dhia...

    ReplyDelete
  2. Wow... anak2 memang suka mengaler mengikut imaginasi
    Fan kreatif mereka. Yg penting mereka cuba. Gd luck
    N all d best

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda