ERGOBABY ADAPT INOVASI TERBARU UNTUK BAYI BARU LAHIR HINGGA KANAK-KANAK KECIL

09:33



ERGOBABY’S NEXT INNOVATION, THE ADAPT BABY CARRIER


For Newborns to Toddlers (7-45 lbs), This New, Distinctive Baby Carrier “Adapts” to a Growing Baby with No Infant Insert Needed

Siapa tak kenal dengan baby wearing atau baby carrier dari jenama terkenal Ergobaby kan? Kini ada keluaran terbaru mereka iaitu Ergobaby Adapt untuk bayi baru lahir sehingga kanak-kanak kecil.




ERGOBABY’S NEXT INNOVATION, THE ADAPT BABY CARRIER For Newborns to Toddlers (7-45 lbs), This New, Distinctive Baby Carrier “Adapts” to a Growing Baby with No Infant Insert Needed

Bertempat di Zawara Coffee TTDI Damansara, mummy berpeluang mengikuti product launching Ergobaby® keluaran terbaru iaitu ADAPT, boleh di ubah kepada 3 posisi. Aduh, best sangat lah kendong / baby wearing Ergobaby® ADAPT ni. Jatuh cinta kali pertama !


ERGOBABY’S NEXT INNOVATION, THE ADAPT BABY CARRIER For Newborns to Toddlers (7-45 lbs), This New, Distinctive Baby Carrier “Adapts” to a Growing Baby with No Infant Insert Needed

Ergobaby®, baby wearing atau baby carrier yang paling terkenal di seluruh dunia. Pernah memenangi anugerah daripada bayi ergonomik premium. Mummy memang pengguna kendong / babywearing Ergobaby® dari zaman Dhia Batrisya hinggalah ke zaman Dzal Aidi Fiqry. Apa yang best, bila kendong / baby wearing anak menggunakan Ergobaby®. Tak  terasa berat dan juga tak sakit belakang.


ERGOBABY’S NEXT INNOVATION, THE ADAPT BABY CARRIER For Newborns to Toddlers (7-45 lbs), This New, Distinctive Baby Carrier “Adapts” to a Growing Baby with No Infant Insert Needed

ERGOBABY’S NEXT INNOVATION, THE ADAPT BABY CARRIER For Newborns to Toddlers (7-45 lbs), This New, Distinctive Baby Carrier “Adapts” to a Growing Baby with No Infant Insert Needed

Ergobaby® sesuai untuk bayi yang baru lahir hingga kanak kanak (7-45 lbs), ianya bertujuan untuk keleseaan dalam perkembangan bayi.


ERGOBABY’S NEXT INNOVATION, THE ADAPT BABY CARRIER For Newborns to Toddlers (7-45 lbs), This New, Distinctive Baby Carrier “Adapts” to a Growing Baby with No Infant Insert Needed
koleksi ergobaby

Rupanya, dah lebih satu dekad, Ergobaby secara berterusan menjadi pilihan baby wearing ibu bapa yang inginkan keselesaan dan ergonomik untuk kedua-dua ibu bapa dan bayi. Lam tu, kan? Patut ianya menjadi idaman mak pak kat luar sana :)

Ergobaby telah mengambil semua maklum balas dan ujikaji daripada ibu bapa yang terdiri dari doktor, pendidik dan lain-lain di seluruh dunia untuk menghasilkan yang terbaik dalam membuat baby wearing Ergobaby® terbaru ADAPT




INOVASI TERBARU ERGOBABY® ADAPT 





Ergobaby yang terbaru ini dapat menyesuaikan ibu bapa dan bayi dengan lebih mudah untuk digunakan. Dari cara memegang bayi ergonomik.



Ciri-ciri Ergobaby ADAPT Carrier termasuk:


Sangat ergonomik terhadap bayi yang membesar, untuk memastikan bayi duduk dalam dengan lebih selesa.


  • 3 pelarasan yang boleh di ubah mengikut umur bayi.
  • Mudah di gunakan "No Insert Baby" diperlukan untuk Bayi 
  • Keselesaan untuk ibu bapa dengan tali bahu cross able dan sokongan waist belt
  • Diakui menyokong hip bayi “hip healthy” dari International Hip Dysplasia Institute
  • Tiga ergonomik posisi membawa bayi : Kedudukan depan, belakang dan tepi.



  • Menyokong kepala dan leher bayi
  • Mempunyai hood bayi untuk perlindungan matahari dan privasi
  • 100% Kapas Premium
  • Boleh basuh dengan mesin
  • Terdapat dalam dua warna: Hitam dan Pearl Grey. 
    The Ergobaby ADAPT berharga RM699.

    Peruncit : Mothercare, Fabulousmom, Little Whiz, Bebe Totz, Baby Invasion, Bebehaus, lain-lain ibu dan bayi peruncit terkemuka. 


    Untuk maklumat lanjut mengenai Ergobaby, sila layari www.ergobaby.com atau layari www.bloomandgrowasia.com

You Might Also Like

7 comments

  1. berguna sgt lah ni untuk ibu ayah baru. yang mana suka bawak anak bejalan tpi tak larat nak dukung tu letak je dlm ergobaby adapt ni

    ReplyDelete
  2. Dah tak de anak kecik pulak hihi

    ReplyDelete
  3. Haritu nad beli yang tak ergonomic

    ReplyDelete
  4. Abg ena tengah cari benda carrier ni. Boleh suggest kat dia

    ReplyDelete
  5. suka dengan metarial dia, lembut je, tapi x de baby umur tu dah hehe

    ReplyDelete
  6. Qntara barangan baby yg menjadi pilihan yg ekonomi kan...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab