GIGITAN CINTA "LOVE BITE" DI BULAN RAMADHAN

Salam Ramadhan yang ke-9, amacam puasa hari yang kesembilan hari ini? Ok ke KO? hehehe mummy ok sa...

Salam Ramadhan yang ke-9, amacam puasa hari yang kesembilan hari ini? Ok ke KO? hehehe mummy ok sahaja. Cuma bulan puasa kali ini, mummy ada dapat Gigitan Cinta "Love Bite". Ades... dapat pulak  Gigitan Cinta "Love Bite" di Bulan Ramadhan pulak ye. Ehem..ehem. Tak yah la ehem..ehem sangat. Macam tak biasa pulak ye ! Ops.. 18SX sudah mari ! Yang bawah umur tu....sila jangan baca entri mummy ye. Eh..nak baca pun tak salah, ilmu kan ! Tak baik kalau kedekut ilmu. Betul, tak? Hahahaha

GIGITAN CINTA "LOVE BITE" DI BULAN RAMADHAN


MAKSUD  Gigitan Cinta "Love Bite"


Secara amnya ialah gigitan yang bertanda di bahagaian tertentu, ikut suka si pengigit. Biasanya, Gigitan Cinta "Love Bite" ni akan tinggalkan kesan seperti kemerah-merahan.

Macamana Mummy Boleh Gigitan Cinta "Love Bite"


Kalau korang nak tahu, Gigitan Cinta "Love Bite" di bulan Ramadhan ini...di gigit oleh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Ini lah orangnya.....
Hahahaha..sakan korang nak tahu ye !


GIGITAN CINTA "LOVE BITE" DI BULAN RAMADHAN


Dzal nak KFC, beratur punya beratur. KFC dah kehabisan ayam. Almaklum lah jam 10malam kot ! Mummy bawa Dzal keluar restoran KFC. Tak terima...bila dapat tahu ayam habis ! Dalam kereta mengamuk amuk ! Tarik tangan mummy, gigit dalam beberapa minit. Dah pujuk elok-elok, dah pukul, dah cubit....bertambah kuat gigitannya.

Rasa macam nak mati menahan sakit (eh..macam tahu-tahu je sakit nak mati ye...). Akhir sekali, korek mult Dzal tarik rahang gigi.

Allahuakbar...nasib tak tersiat kulit. Balik cepat-cepat sapu minyak urut.


GIGITAN CINTA "LOVE BITE" DI BULAN RAMADHAN



PERANGAI BARU DI BULAN RAMADHAN


Entahlah kan...tak tahu kenapa perangai si Dzal Aidi lain macam di bulan puasa. Nak uji keimanan mak pak dia kot !

Kalau tak tunaikan hajat dia. Mulalah...mengamuk sakan. Ni kali ketiga Dzal macam ni. Mummy dan daddy tak tahu lah kenapa dengan Dzal sekarang. beza dengan perangai kakak dia. Mungkin lain jantina kot !

Ke sebab nak membesar..2 tahun pada 25 ni. huhuhu.

Korang ada tips? Share please :)


You Might Also Like

2 comments

  1. Adoiiiii..confirm sakit tu....ingat love bite apa la td kan...

    ReplyDelete
  2. Adumakkk! Sakitnya tuu.. Kadang budak beragam sebab nak dapat adik.. Hehe.. Ke nak dapat adik?😁
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda