PERCUMA RM15 TANPA MINIMUM ORDER DI MOTHERHOOD.COM.MY

REGISTER MEMBERSHIP DI MOTHERHOOD.COM.MY PERCUMA KREDIT RM15 TANPA MINIMUM ORDER | Ada ke mak...


REGISTER MEMBERSHIP DI MOTHERHOOD.COM.MY PERCUMA KREDIT RM15 TANPA MINIMUM ORDER | Ada ke mak, pak, mummy daddy di luar sana yang kaki online shopping ? Nak RM15 PERCUMA? Ya, PERCUMA RM15 tu setelah jadi member. Macamana? Mudah je. Hanya sign up / register di Motherhood. Mummy dah cuba, dah siap order barang anak dah pun ! Memang tak tipu, tak perlu minimum order pun. Nak pilih barangan clearance, sales atau yang tak sales pun boleh ! Apa pun...Jangan lupa REGISTER MEMBERSHIP DI MOTHERHOOD.COM.MY PERCUMA KREDIT RM15 TANPA MINIMUM ORDER

Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my

Jom register di SINI

Sekitar Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my


Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my


Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my

Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my


Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my

Kiosk photobooth, untuk cetak gambar. Hanya  perlu send gambar ke facebook Motherhood.com.my  sahaja

Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my

Candy buffet. So nyummyyyy

Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my

Penyampaian hadiah kepada pemenang bertuah. Memenangi stok lampin pakai buang Pet Pet selama setahun . 


Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my

Mummy pula dapat hadiah barangan dari Claire Organics bernilai RM398 dan kelas kecantikan DIY bernilai RM300.



Kelas Mewarna untuk kanak-kanak

Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my


Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my

Face Painting 


Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my


Motherhood.com.my merupakan portal membeli-belah yang menawarkan pelbagai keperluan barangan bayi dan kanak-kanak dengan harga yang sangat berpatutan. Portal yang diiuruskan oleh Nuren Group, ini sememangnya sudah terkenal dengan 2 platform web seperti www.wedding.com.my dan www.nuren.sg





Baru-baru ini, telah berlangsungnya Majlis Perasmian Portal Membeli Belah Secara Online di motherhood.com.my di Petaling Jaya Selangor.


Ramai yang menhadiri perasmian yang menghadiri majlis yang dianjurkan oleh pihak Nuren Group ini. Masing-masing memang teruja untuk mendengar sendiri tentang platform membeli-belah yang menawarkan pelbagai produk dan servis yang ditawarkan pada harga yang berpatutan.






Madam Stacey Lee (COO wedding.com.my / motherhood.com.my) menerangkan serba ringkas tentang platform membeli-belah khas buat ibu-bapa, tentang program refferal dan banyak lagi.





Bagi yang tak dapat nak join contest yang lepas. Jangan risau ! Ada satu lagi contest terkini dari motherhood.com.my . Klik di SINI untuk sertai peraduan ini. Apa yang menarik? Tentunya hadiah yang menarik iaitu kamera Panasonic LUMIX GF8!

Jangan lupa untuk menjadi ahli di SINI untuk mendapatkan RM15 kredit percuma. 

Dan setiap rakan yang kita kenalkan (refer), mereka juga akan menerima kredit RM15 dan mereka juga akan menerima kredit tambahan RM5 (untuk berbelanja pertama kali). Dan kita pula bakal menerima tambahan kredit RM10 (kerana kawan yang kita 'refer' berbelanja di motherhood.com.my buat pertama kali) 


Jika mereka terus berbelanja di motherhood.com.my, kita juga bakal menerima 5% kredit dari jumlah yang dibelanjakan oleh mereka. 

Menarik,kan?

Keterangan lanjut boleh layari, https://www.facebook.com/motherhood.com.my/

You Might Also Like

3 comments

  1. Morning Mummy...
    Boleh la nieyl share dekat kawan² website nie..:)

    ReplyDelete
  2. wah menarik ni..ok nak cuba register

    ReplyDelete
  3. Boleh ena share dengan kakak atau abang ena.. berguna juga untuk ena pada masa akan datang benda ni.. yeahhh

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda