Shoplinks.Asia

Salam Jumaat semua...dah mood weekend ke? Mesti esok ada yang dapat banyak invitation untuk open house raya , kan? Mummy pun ada 3 jemputa...

ORIAN Tiramisu Soft Cup Cake mummy terima dari rakan sekerja, almaklumlahkan raya. Semua kawan-kawan sekerja bagi loose hamper. Admin staf...

Mummy suka beli macam-macam botol air dan cawan minuman Dhia Batrisya dan Dzal Aidi Fiqry sekarang ini. Dah 2 tahun setia dengan botol str...

Selalu mummy buat rendang daging dan rendang ayam. kali ini cuba menu rendang kerang. Asalnya, adik mummy yang suka makan rendang kerang...

Salam Syawal semua...Ramai yang nak ke rumah terbuka. Tapi kekadang rasa segan je kan. Kuku berkerak, muka berkerak dan macam-macam lagi. ...

Salam Syawal, masaih makan makanan Syawal? Mummy ada masa, masak juga makanan Syawal. Tapi, lunch hour atau dinner hari kerja, pastiny ame...

Selamat Tengah Hari semua...Ada yang siap-siap makan tengah hari ke. Kalau belum meh la komen sepatah dua dalam entri mummy. Mummy tahu ad...

Salam Syawal dan selamat pagi semua ! Masih mood raya ke? Mummy masih terima open house Syawal lagi. Alhamdulillah. Moga di murahkan rez...

Sebelum tidur, kadang kita masih leka dengan handphone kan? Termasuklah mummy...kadang-kadang waktu tu lah nak cek mana-mana yang patut at...

Salam Syawal semua....sihat ke? Mummy bertambah sihatlah kalau bulan Syawal. Bulan makan-makan orang kata hehehe. Cerita bab makan ni,kan...

Salam Syawal, masih berbaki beberapa hari je, Syawal. Mula lah semua berkejaran membuat rumah terbuka dan juga tetamu yang akan hadir. Ada...