Anak Suka Minum Air Dalam Cawan

Mummy suka beli macam-macam botol air dan cawan minuman Dhia Batrisya dan Dzal Aidi Fiqry sekarang...

Mummy suka beli macam-macam botol air dan cawan minuman Dhia Batrisya dan Dzal Aidi Fiqry sekarang ini. Dah 2 tahun setia dengan botol straw jenama basilic ( boleh baca di SINI ). Kali ini, ada brand lain botol straw yang daddy belikan untuk Dhia dan Dzal. Botol tu boleh muatkan lebih banyak air. Dorang pun dah besarkan.

Anak Suka Minum Air Dalam Cawan

Gambar sumber google. Mummy lupa pula nak ambil gambar botol budak-budak ini. Serupa gini botol baru dorang, beli di Tesco je :) Design untuk Dhia - botol frozen dan Dzal pula mickey mouse.

Anak Suka Minum Air Dalam Cawan
Yang ni gambar sendiri hehe bukan sumber Google :)

Anak Suka Minum Air Dalam Cawan

Mug minuman pun beli lagi yang baru. Design Minions dan Superman Batman. Seronok dorang dapat mug pilihan dorang. Sebagai dorongan untuk mereka lebih minum air juga.

Susah nak jumpa bebudak minum air masak,kan. Kalau dapat mug dan botol gini. Letak air masak pun minum je :) hehehe. 

You Might Also Like

4 comments

  1. dapat cawan cantik mesti suka anak-anak gunakan selalu. Cara tarikan yang baik untuk anak-anak rajin minum air.

    ReplyDelete
  2. anak2 aida dipaksa num air masak,linda.
    nurin, syuhada mahupun ijat.
    dulu masa kecik ada la botol utk nurin & syuhada.
    but most of the time, diorang amik cawan kat dapur aje.
    ijat pun sama...

    ReplyDelete
  3. comel cawan tu,anak kita yang besar tu memang bagi cawan je,cuma adik dia je tak pandai lagi nak pakai cawan,nak hisap pakai botol pun tak pandai lagi..hhehe

    ReplyDelete
  4. Cantiknya design mug tu..
    Membantu memberi semangat pada anak-anak nie..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda