BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN

Salam Syawal dan selamat pagi semua ! Masih mood raya ke? Mummy masih terima open house Syawal l...


Salam Syawal dan selamat pagi semua ! Masih mood raya ke? Mummy masih terima open house Syawal lagi. Alhamdulillah. Moga di murahkan rezeki semua yang menjemput. Pepagi ini, mummy nak share satu info tentang penjagaan payudara bagi kaum wanita terutama yang dah bergelar isteri. Besarkan dan anjalkan payudara dengan cara paling selamat dan berkesan. Almaklumlah kan, bila join kelab mak-mak ini...macam-macam cerita mummy dengar (bukan gossip ye..tak cukup masa nak gossip !). Masalah besar wanita bergelar ibu ialah payudara kendur (anggap ini sebagai ilmu, ye ). Ya, payudara kendur lepas berkahwin. Memang 90% wanita bergelar ibu akan berkata sedemikian. Ada juga yang nak jaga keanjalan payudara dengan cara masukkan silikon secara pembedahan untuk mantapkannya lagi. Mummy rasa cara itu kurang selamat, ada risiko-risikonya nanti. Nak besarkan dan anjalkan payudara dengan cara paling selamat dan berkesan, tak?

Mummy kongsikan beberapa tips, besarkan dan anjalkan payudara dengan cara paling selamat dan berkesan

SENAMAN UNTUK PAYUDARA

  • Tegakkan badan dan angkat kedua-dua tangan setentang dengan anda.
  • Kedua-dua belah tapak tangan hendaklah mengenggam pergelangan tangan kiri dan kanan.
  • Tolak berlawanan arah dengan serentak.
  • Lakukan selama 10 – 15 minit sehari atau mengikut masa lapang. Senaman ini dapat membantu mengecangkan kembali payudara.


TIPS KESIHATAN DAN PENJAGAAN PAYUDARA

  • Pastikan memakai baju dalam yang selesa dan mengikut saiz yang betul.
  • Jangan memakai baju dalam yang lembab atau basah.
  • Memakai coli atau bra yang sangat sempit dan berdawai. Pilihlah coli atau bra yang mempunyai kedudukan yang enak dan selesa sehingga tidak mengganggu pernafasan.
  • Jangan tidur dalam keadaan telungkup (meniarap).
  • Tidak melakukan diet yang terlalu ketat kerana bila berat badan turun secara mendadak akan merosakkan bentuk dan keindahan payudara.
  • Amalkan jus PRIMADONA dari Sufee Snow

Mummy dah cuba ke jus PRIMADONA dari Sufee Snow? Oh..semestinya sudah ! Siapa yang tak nak jadi isteri 1st Class,kan? Nak jadi isteri 1st Class kene lah jaga aset-aset yang ada. Tak gitu?

Sebelum mummy cerita lanjut tentang jus PRIMADONA besarkan dan anjalkan payudara dengan cara paling selamat dan berkesan, jemput baca info tentang jus ini terlebih dahulu.

BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN


APAKAH ITU SUFEE SNOW PRIMADONA 

BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN


Mummy gelarakan jus PRIMADONA ini sebagai JAMU MODEN kerana banyak kelebihannya untuk seorang wanita dan juga amat penting bagi wanita yang baru lepas bersalin. Sufee Snow Primadona adalah jus untuk wanita yang mengandungi pelbagai khasiat untuk luaran dan dalaman wanita. Suplemen tambahan ni khusus buat WANITA dan ISTERI 1st CLASS untuk menjaga kesihatan tubuh badan dan asset kewanitaan untuk insan tersayang.

Ianya adalah produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal. Juga berdaftar dengan KKM  dan di klasifikasikan di dlm pengkelasan makanan - NO.Rujukan KKM 190315/02/299

Mudah je makan jus PRIMADONA ini, sebab tak ada pantang larang sepanjang pengambilan,cuma kena pastikan minum air putih yg secukupnya. Boleh terus minum Jus Primadona walaupun ketika period, tak perlu nak skip!(melancar dan mengurangkan bau hanyir darah period)
.

BAHAN KANDUNGAN DI DALAM SUFEE SNOW PRIMADONA 


BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN

Di adun dengan ramuan tradisional dan moden. Bahan utama jus primadona ialah Pueraria Lobata, kerana ia mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah di gunakan berabad lamanya sebagai anti-penuaan. Ianya juga herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara di samping memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.


  • Kurma
  • Madu
  • Pueraria Lobata
  • Delima
  • Kacip Fatimah
  • Stevia
  • Halba
  • Lotus
  • Beri


CARA MAKAN  SUFEE SNOW PRIMADONA 


BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN

2 sudu besar pada waktu pagi

BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN

dan 2 sudu besar pada waktu malam. 

Untuk kesan lebih baik, harus gunakan sudu plastik ye. Ianya juga boleh diambil wanita dalam Haid, tetapi tidak sesuai untuk wanita hamil.

KELEBIHAN SUFEE SNOW PRIMADONA 

BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN

Selalu jamu-jamu utk wanita cuma ketatkan je,istimewa nya PRIMADONA ni bukan setakat ketat,tapi PADAT dan SENDAT,memang boleh buat cik abang MENGIGAU bangun tengah malam!

Jamu moden ini berperisa kurma dan oren,masam2 manis dan ada rasa pahit MIRIFICA & LOBATA sebab kami LEBIHKAN 2 bahan penting ini berbanding kebanyakan produk breast yg ada di pasaran

  • Payuddara bulat,besar,tegang dan mantap
  • Miss V wangi,padat dan sendat
  • Abang senyum tak banyak songeh lagi

ANTARA LAIN KHASIAT PRIMADONA

PAYUDARA DAN PUNGGUNG

  • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
  • Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
  • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
  • Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
  • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
  • Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
  • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
  • Melawan Kanser Payudara
  • Menganjalkan kulit yang melendut.
  • Menggalakkan pertambahan kandungan susu 

RAHIM DAN VAGINA


  • Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
  • Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
  • Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
  • Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.
  • Merangsang tenaga batin.
  • Membantu mengembalikan fungsi hormon esterogen. juga mengandung kalsium dan magnesium yang berperan dalam kesuburan.(meningkatkan peluang kehamilan)
  • Mengatasi masalah senggugut (kesakitan / ketegangan sewaktu haid & pra-haid). 
  • Mengembalikan kecergasan selepas bersalin, Membantu mengecutkan rahim dan melangsingkan badan


KULIT DAN TUBUH BADAN


  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
  • Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata

KESIHATAN


  • Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
  • Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
  • Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
  • Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Membantu melancarkan perjalanan darah, menghindari barah, merawat buah pinggang, mencuci hati


BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN

Sebagai bekalan tenaga, selain berkhasiat membantu memanaskan badan, mencergaskan otak dan tubuh badan

  • Mengurangkan Risiko Penyakit Kencing Manis Menstabilkan Paras Kolestrol
  • Memulihkan sel-sel urat besar.
  • Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
  • Membersih dan menambah darah.
  • Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
  • Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
  • Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
  • Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

TESTIMONI SUFEE SNOW PRIMADONA 


TESTIMONI JUS PRIMADONA - KEPUTIHAN TAK ADA LAGI


TESTIMONI JUS PRIMADONA - PAYU DATA PEJAL, SUAMI MELEKAT


Mummy pun dah dapat rasa perbezaannya dalam masa beberapa hari. Ada yang tak percaya ke? haaaa...kene cubalah baru tahu.

Servis pos penghantaran cepat je tau. Order hari ini, esok dah boleh dapt nak makan dah.

Harga pun tak mahal..yang penting selamat dan berkesan.

BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN


HARGA SUFEE SNOW PRIMADONA

RM 55 (Semenanjung Malaysia) + RM6 postage
RM 65 (Sabah Sarawak) + RM6 postage

FB Page  : SUFEE SNOW OFFICIAL
Instagram: Sufeesnow_official
Hotline    : +6014-8386206


You Might Also Like

3 comments

  1. wow!
    ini boleh syorkan pada mereka yang ingin menganjalkan nie.. :)

    ReplyDelete
  2. Bab ni mmg suka..sambil buat review sambil sendiri cuba makan kan...hehehhe

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda