Betul, ke Leo Can Cook ?

17:31

Entah macamana kan..tetiba ternampak pula menda ni di facebok zodiak. Mummy bukan nak percaya 100% zodiak ini. Tapi, dah ternampak. Teruskan membaca. Zodiak Leo pandai masak ye ! Tetiba tengok kat blog. Hits entry ialah entry masakan dan resepi. Ok lah tu kan..ada la kene mengena juga dengan ramaaln zodiak Leo. Padahal mummy tak teror mana pun. Mana resipi senang masak dan mudah je dok buat. Orang lain lagi expert kot masak dari mummy. 



Projek terdekat ini, nak buat 1 jenis kuih raya lagi yang mudah, tak perlu oven dan juga tak perlukan mixer. Legaaaaaaa...sebab dapur dah kemas,kan ! Tak mo sepah-sepah dah. Kita masak yang senang-senang je.. Kuih raya kebetulan, banyak dah habis. Buat 1 jenis lagi. Kot-kot ada yang nak datang berayakan.. Kuih raya apa? Tunggu na..nanti mummy share resipi di sini.

Ok..seterusnya, projeknak merendang daging pulak. Me repeat la rendang lagi hehehe. Daddy dah pi beli barang-barang semalam. Rindu rendang daging mummy lah tu! Nanti mummy masak ye !



You Might Also Like

2 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab