Henna Untuk Raya by Daddy

Orang lain sibuk memasak di malam raya..kami anak beranak, sibuk berhenna bagai hehehe. Nampak mac...

Orang lain sibuk memasak di malam raya..kami anak beranak, sibuk berhenna bagai hehehe. Nampak macam mengelat masak raya je,kan? Eh..mana ada ngelat !! Mummy siap masak dah rendang daging merah dan kuah kacang tau. Ok lah kan..2 lauk by us. Dok...Masak banyak-banyak tu..macam sedap sangat ko masak. Entah orang lain suka ke idak ke. Kan !! So..Tak payah nak berangan macam chef sangat. Masak apa menu yang laki nak makan. Daging tu buat rendang untuk 2 kilo. Kuah kacang tu masak satu kuali je. 

LUKISAN HENNA BY DADDY


Daddy lukis untuk Dhia

Daddy lukis untuk mummy pula

Hahaha...macam-macam gaya nak sambut raya ye.

Daddy siap lukiskan tangan dan kaki mummy  dengan henna lagi tuh ! Terima kasih suamiku !!

Sememangnya...suamiku lebih kretif dari ku...

You Might Also Like

2 comments

  1. Wahh untung ada daddy rajin mcm ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Rajin daddynya.. Cantik pula tu lukisan hennanya..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda