iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR RABUN JAUH

Mummy memang dari sekolah ada rabun jauh. Mana kawan-kawan sekolah tu, mungkin tahu. Yang mana b...



Mummy memang dari sekolah ada rabun jauh. Mana kawan-kawan sekolah tu, mungkin tahu. Yang mana baru kenali mummy ni, ramai kawan-kawan mummy tak perasan yang mummy rabun jauh. Tak pakai cermin mata ke? Dulu-dulu rajin la pakai cermin mata. Mummy jenis rimas sedikit pakai cermin mata ini. Semua rasa tak kena. Rimas ! Bila dah pandai pakai kanta lekap. Dok pakai kanta lekap je. Tapi, dah ada nak kecil ini kadang-kadang terasa susah nak pakai kanta lekap. 

Power mata rabun jauh mummy tak banyak mana. Dalam 150 (kanan) dan 125 (kiri) tak masuk silau.

iViTA PENAWAR UNTUK RABUN JAUH MUMMY



Inilah penawar kepada rabun jauh mummy, vitamin mata iViTA. Di ekstrak dari 100% bahan semulajadi dari buah-buahan dan sayur-sayuran. Bahan asasnya adalah lutein. 

Khasiat yang diformulasi oleh buah-buahan dan sayur-sayuran dalam produk ini adalah sangat semulajadi iaitu :

  • Lutein 
  • Probiotik 
  • Ekstrak Billberry 
  • Ekstrak Biji Bunga Matahari 
  • Ekstrak Tomato 
  • Ekstrak Lobak Merah 
  • Ekstrak Brokoli 
  • Ekstrak Elderberry 
  • Ekstrak Epal 
  • Betik 
  • Kunyit 
  • Buah Delima 
  • Daun Buah Zaitun 
  • Biji Anggur 
  • Pine Bark 

Dengan formulasi yang hebat ini dapat berfungsi melindungi penglihatan, mencegah katarak mata dan memperkuatkan retina. Selain itu, boleh mencerahkan penglihatan mata dan menguatkan imuniti, memperbaiki pencernaan dan menormalkan metabolisme badan. Dalam IVita ini juga mempunyai vitamin A dan C dari buah betik yang kaya dengan karotena yang baik untuk mata dan mata anda akan bersinar sempurna.

APA ITU LUTEIN?
Lutein adalah bertujuan untuk membaik pulih saraf mata yang berhubung dengan retina mata.

BAGAIMANA iViTA MEMBANTU ?
iViTA dapat membantu menyelsaikan masalah rabun jauh, rabun dekat, silau dan juga mengurangkan lingkaran gelap bawah mata dalam masa 7 hari. 

SIAPA BOLEH MENGAMBIL iViTA?
kanak-kanak seawal 7 tahun sehingga dewasa boleh ambil iViTA

TESTIMONI MUMMY MENGENAI iViTA


iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH

Kalau sebelum ini power mata rabun jauh mummy 150 dan 125. Mummy terus ke kedai cermin mata untuk cek power rabun jauh mummy yang terkini.

iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH

Ta daaaaa... dah turun, 75 dan 25 power rabun jauh mummy ! Horeyy.... Malam pun dah boleh drive tak pakai cermin mata. 

Nak ikutkan sekarang ini lagi kerap mummy pandang pc, laptop dan handphone. Almaklumlah kan...blogger dan social media influncer separuh masa. Memang tak boleh di pisahkan dengan semua itu.

Dengan suplement iViTA ini, memang sangat membantu mummy. Power cermin mata mummy bukan semakin naik. Tapi, semakin turun.

Alhamdulillah, nanti nak perkenalkan pada suami pula. 

ANTARA TESTIMONI YANG LAIN :-

iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH


iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH

iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH


CARA PENGAMBILAN iViTA


Minum satu sudu pagi dan satu sudu malam. Ambil 30 minit sebelum sarapan pagi dan makan malam.

Jika ada mengambil suplemen lain, sila jaraakan dalam masa sekurang-kurangnya 30 minit.


Peringatan :-

iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH

  • Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.
  • Minum banyak air kosong.
  • Kurangkan minuman berkafien seperti kopi, nescafe, milo dan lain-lain minuman berkafien 

KELEBIHAN iVITA

iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH

✔ Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh.

iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR UNTUK RABUN JAUH


✔ Melegakan masalah gatal mata (resdung).

✔ Hilangkan masalah mata kering.

✔ Sembuhkan masalah mata merah.

✔ Pulihkan masalah Rabun malam.
✔ Sesuai untuk Masalah mata berair.



Untuk maklumat lanjut :


CASSIA LEAF MARKETING
No 42 GF Lorong BLM 1/4,
Bandar Laguna Merbok,
08000 Sungai Petani, 
Kedah Darul Aman

Facebook : iVita HQ



You Might Also Like

7 comments

  1. Wow! Boleh try ni nanti. Nak jaga mata even dah rabun ni, taknak akan datang rabun lagi teruk. Thanks share this product kak linda

    ReplyDelete
  2. Mcm best je. Irra pon rabun mcm akak gak..150..50..pastu silau

    ReplyDelete
  3. wahh bahan-bahan ivita vitamin ni seperti lobak merah, tomato ni memang bagus kan utk mata. kc pun rabun jauh jugak. lagi teruk dari kak linda hehehe

    ReplyDelete
  4. kalau pkai produk ni boleh jumpa calon bini tak.. ? hihi lama dah dia sesat

    ReplyDelete
  5. Cambest je produk nie.. terbaikkk

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda