Menang RM1000 dari FloraFloos !

Menang RM1,000? Siapa tak nak, kan ! Bila dapat tahu ada peraduan cenggini. Mummylah orang pertama...

Menang RM1,000? Siapa tak nak, kan ! Bila dapat tahu ada peraduan cenggini. Mummylah orang pertama tak sabar nak join. Almaklumlah, mummy kan ada 3 helai koleksi  shawl dari Flora Floss. Pertandingan ini, mummy ada share juga di facebook mummy pada hari raya kedua aritu. 

Kalau siapa yang perasan. Mesti tahu perdauan ni.

Sebenarnya kan..peraduan ini belum tamat lagi, tau ! Masih berlangsung sepanjang Syawal. Ha...ada chance la korang nak menang RM1,000 ni,kan !

Menang RM1,000 dari FloraFloos !


Menang RM1000 dari FloraFloos !


Selain RM1,000 hadiah uatama. Ada juga hadiah mingguan RM100 dari Flora Floos ini. 

Sebab tu lah, raya pertama hari tu.. Mummy kerja selfie je ! Sebab nak menang RM1,000 dari Flora Floos lerrr :)


Yang nak menang juga , cepat join. Terma dan syarat ada di : https://www.facebook.com/florafloosboutique/

You Might Also Like

5 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda