PEMENANG Giveaway Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)

Terlebih dahulu mummy mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Tollyjoy Malaysia kerana sudi k...

Terlebih dahulu mummy mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Tollyjoy Malaysia kerana sudi kolabrasi dengan www.azlindaalin.com untuk menjayakan giveaway ini. Tak lupa juga berbanyak terima kasih kepada semua peserta yang sudi menghantar penyertaan. Sokongan semua dalam menjayakan Giveaway Hamper Tollyjoy  Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016) amat mummy hargai !


Giveaway Hamper Tollyjoy  Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)


Pada yang tak sempat nak sertainya, jangan risau. Insyaallah selepas ini akan ada banyak lagi giveaway. Tunggu ye !

Mesti ada yang tak sabar nak tunggu siapakah pemenang Giveaway Hamper Tollyjoy  Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016), kan?

*drum roll*
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Oleh kerana semua penyertaan, gambar dan ucapan menawan hati kami. Untuk lebih adil dan mengelakkan kekeliruan. Kami telah memilih pemenang berdasarkan sistem www.random.org.


PEMENANG Giveaway Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)


TAHNIAH kepada Pemenang Giveaway Hamper Tollyjoy  Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)





PEMENANG Giveaway Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)

3. Izzaty Nadiah




12. Siti Rohaida Yusof 
ig : aida_yusof81


PEMENANG Giveaway Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)

18. Azrah Ira
FB : Azrah Ira



PEMENANG Giveaway Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)

13. Umi Wish 

Kepada semua pemenang, sila PM di Facebook mummy di SINI atau emailkan (azlinda.alin@yahoo.com) butiran di bawah dengan kadar segera ye . Untuk memudahkan penghantaran Hamper :-

Nama:
Telefon No. :
Alamat :

You Might Also Like

7 comments

  1. comel comel smua nya.. Tahniah buat para pemenang =)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pemenang... takde rezeki iman di sini..hihi

    ReplyDelete
  3. tahniah..belum ade rezeki lagi..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..rezeki anak
    terima kasih sis
    terima kasih tollyjoy
    done pm kat email sis

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda