Sebelum Balik Kajang Cuti Raya Habis !

Salam 10 Syawal. Mentang-mentang Syawal sebulan. Hari-hari update entri Syawal ye ! Nak cerita sel...

Salam 10 Syawal. Mentang-mentang Syawal sebulan. Hari-hari update entri Syawal ye ! Nak cerita selepuk kang, semua boring. Kita update sedikit demi sedikit dalam entri je ye. Dan...sebelum ianya jadi pekasam. Ok..ni kisah sebelum balik Kajang dari Taiping. Kita habiskan masa yang ada ni habis-habisan di Taiping. Bukan selalu balik kampung pun,kan. Setahun sekali je kot balik. Jadi, bila sekali balik Taiping Kamunting ni....memang seminggu terus ! Merata juga lah kami berjalan. 

Syawal ke-6, dah nak balik ke Kajang. Mood malas masak dah ada...sebab adik beradik daddy pun dah mula nak balik juga. Semua busy mengemas barang-barang. Jadiknya, kita makan kat AEON Taiping sahaja.


Siap je makan, meronda pulak dalam AEON tu...anak-anak seperti biasa nak main games. Dhia dok menuntut gak tu. Sebab Ramadhan ke -28 aritu, kami ke AEON Equine. Dhia minta main, tapi kami dah tak larat nak bawa dorang main.


Syawal gamaknya, baru nak bawa. Ok lah tu kan..


Anak happy..mak terus rasa happy juga. Walaupun penat menanti nombor giliran di Tabung Haji 2 jam tu tak hilang lagi. 


Sorry muka tak senonoh sket daddy tu ! Hrm..tak ada keje sungguh bergambar gitu hehehhe.

Sebelum Balik Kajang Cuti Raya Habis !

Hijau anak beranak....Dhia je berbaju pink

You Might Also Like

3 comments

  1. Nampak penat dhia tido tu...
    Selamat pagi...

    ReplyDelete
  2. omeynya Dzal dengan Dhia. hahahahaha. apa hasben kak Lynda buat tu. :P

    betul kan. kalau anak-anak happy, mood parents pun jadi elok je

    ReplyDelete
  3. hehe raya keenam xde mood tu normal da hehe.. CT lepas solat and bergambar terus rasa nak sambung tidoo.. hehe..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda