Bantal Emoji Senyum LOVE

10:43

Setiap kali parcel sampai depan pintu, anak-anak lah paling super excited terima barang. Kali ini, bantal emoji senyum LOVE sampai depan pintu rumah. Kebetulan mummy cuti,terus buka parcel depan anak-anak. Tak dan mummy nak pegang, Dhia dah cop dulu. "Bantal Dhia, ni !" Hahaha tetiba bantal emoji senyum LOVE tu jadi hak milik Dhia.

Bantal Emoji Senyum LOVE


Bantal Emoji Senyum LOVE

Adik nya nak pegang pun, Dhia tak bagi. Siap sorokkan lagi bantal emoji senyum LOVE tu ! Adik dah tidur. Barulah Dhia bawa keluar bantal emoji tu. Huh ! Sian adik Dzal..tak pe lah dik, nanti mummy belikan lain bantal emoji untuk adik pulak ye.

Lagi pun, kawan mummy Yoorin tu jual murah-murah je. Baru RM12 untuk satu bantal emoji yang comel-comel. Si Yoorin ni bukan sahaja jual bantal yang comel ni. Tapi, bila mummy buka kedai online nya di  https://www.facebook.com/tigadisshoppe . Banyak lagi barangan yang super duper comel. Allah, kalau Dhia nampak ni, mesti Dhia nak juga. Lagi-lagi bantal gajah tu, comel sangat tau !

Nak cuci mata kedai online Yoorin lepas ni, kene sorok-sorok sedikit dari Dhia hehehe.

Erm...Lepas ni, nak beli bantal ikon emoji mana satu lak, ye ! Ada cadangan? :)


You Might Also Like

10 comments

  1. Morning... ♥
    comey nyer...aunt pun nak la dhiaaa...

    ReplyDelete
  2. Alahai.. Chomelnya..
    Lepas ini boleh beli emoji kiss lak.. mesti chomel..

    ReplyDelete
  3. Ok gud idea ni.. blh buat hadiahkn ank2 buah pcl. Sat nk pi ushar link yoorin tu.. tq lyn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 mmg suka..mak budak pun suka gak hehehe

      Delete
  4. alooo comelnya..lagi dhia tidur dgn icon bantal

    ReplyDelete
  5. ooo murah je harganya yer.. kreatif2 ada bantal bentuk emoji.. hehe..

    ReplyDelete
  6. comel..ini bukan budak2 je suka..mak budak macam akak pun suka ni...

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab