BELI TUDUNG AIDIJUMA PERTAMA KALI PADA TAHUN 2016

15:39

Kali terakhir mummy beli tudung Aidijuma ini adalah pada tahun 2015, lepas tu tak beli dah tudung Aidijuma. Pada bulan April 2016, blogger Suria Amanda hadiahkan mummy tudung Aidijuma. Dan, minggu ini pula...mummy pecah rekod beli tudung Aidijuma buat pertama kali di tahun 2016.

Gara-gara adik dan iparnya cerita pasal tudung. Adik ipar kepada adik mummy tu cakap, cantik terletak bawal mummy pakai. Mummy beritahu ini tudung Aidijuma. Beli dulu RM10 je. Terus si Efa tu nak beli...sebab dia beli tudung biasa-biasa kat pasar malam pun dalam RM10 sehelai. Tapi, tak terletak lawa...

TUDUDNG AIDIJUMA (AJ)


Mummy terus tunjukkan website Aidijuma...tunjukkan tudung yang berharga RM10. Semua lawa-lawa....terus adik dan iparnya order. Mummy pun, dah alang-alang dorang order. Selit lah order sekali. Jimat postage kan. Sekali kos je !


TUDUNG AIDIJUMA (AJ) WHITE LABEL


TUDUNG AIDIJUMA (AJ) WHITE LABEL

Koleksi Aidijuma (AJ) white label yang berharga RM10. Seorang beli 2 helai tudung. Hehehe sekali sekala,kan ! Nama-nama tudung ni, boleh check di www.aidijuma.com ye !

TUDUNG AIDIJUMA (AJ) BLACK LABEL



TUDUNG AIDIJUMA (AJ) BLACK LABEL

Ni koleksi Aidijuma (AJ) Black Label, versi plain. Biasanya, tudung Aidijuma ni terkenal dengan corak-corak,kan. Versi plain ni koelksi terbaru...belum keluar lagi dalam website. Tunggu kemunculannya nanti ....... Bila??? Ha...kan dah kata tungguuuuuuuu.... :)



You Might Also Like

5 comments

  1. Siqah ada 2 je tudung AJ. Itupun sebab dapat free masa pergi karnival. Hee. Lawa2 designnya. Bawal so senang nak pakai..

    ReplyDelete
  2. kite pun ada tudung AJ..pestaim beli tudung AJ tu kat zalora..hihi

    ReplyDelete
  3. Wah...
    thn ni aida punyer jer da berpuluh helai :-)

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik design adijuma ini.. Harga pun mampu milik..
    Tapi sayang.. Sha dah tak pandai pakai tudung bawal..

    ReplyDelete
  5. Dulu pun gila gak ngn AJ ni...
    Skrg ni slow skit

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab