Headphone dan Anak-anak

Salam hujung minggu semua? Buat apa tu? Mummy rehat-rehat bersama anak-anak. Aktiviti yang kami su...

Salam hujung minggu semua? Buat apa tu? Mummy rehat-rehat bersama anak-anak. Aktiviti yang kami suka ialah, golek-golek atas tilam depan tv. Anak-anak di beri kelonggaran nak main ipad ke Tab ke. Dorang suka pakai headphone. Kekonon nak kan privasi lah tu hahaha. Tapi, bagus gak sebenarnya.....mummy dapat tengok tv dengan tenteram.

Headphone dan Anak-anak


Headphone dan Anak-anak

Sorang satu lah headphone dorang. Erm..dah besar...semua nak barang sendiri. Tak mahu share. Si Dzal warna putih headphone pilihannya.


Headphone dan Anak-anak

Dhia pulak, headphone warna hitam. Mummy beli headphone dorang di kedai RM2 je. Harganya RM2.12 selepas GST. Kedai daiso pun ada jual tak silapnya. Harga headphone di Daiso RM5.30 selepas GST.

Boleh la buat anak merasa...entah macamana boleh minat headphone. Mana tengok ntah. Mummy dan daddy tak pernah duduk rumah pakai headphone pun !

You Might Also Like

3 comments

  1. tu belum kena lagi headphone yg best lg tu.. law tak mahu hari2 nk guna headphone tu main ipad.. hehe..

    aah dkt daiso ada jual RM5.30 pernah juga guna dulu..

    ReplyDelete
  2. Alahai.. Comel je Dzal dengan Dhia..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda