Jangan Lupa Lesen Memandu Bila Tibanya Bulan Hari Jadi

08:14

Esok birthday mummy. Yeay ! Bulan Ogos ini, bukan birthday mummy je...Ogos merupakan bulan hari jadi mummy dan Tok Abah. Juga ramai sahabat-sahabat blogger mummy yang jatuh pada bulan ini seperti KC, PCL, IrraBonde dan ramai lagi. Bila sampai masanya bulan hari jadi. Perkara utama kene ingat ialah untuk memperbaharui lesen memandu. Mummy selalu lupa juga untuk memperbaharui lesen memandu. Untuk elakkan keterlupaan. Mummy akan memperbaharui lesen memandu setiap 2 tahun.


Jangan Lupa Lesen Memandu Bila Tibanya Bulan Hari Jadi



Jangan Lupa Lesen Memandu Bila Tibanya Bulan Hari Jadi

Dah selamat memperbaharui lesen memandu...seperti biasa 2 tahun terus mummy perbaharui lesen memandu. Buat pada hujung minggu (Sabtu) di Pejabat Pos Tesco Kajang. Mudah dan cepat. Kebetulan tak ramai orang.

You Might Also Like

4 comments

  1. Mujur terbaca entry sis nie.. terus buat reminder.. tak lama lagi nak renew lesen juga.. Thanks..

    ReplyDelete
  2. yela mummy,nieyl bulan 4 hari tu terkena jugak...
    lesen mati bulan 3...sedar bulan 4...huhu..

    ReplyDelete
  3. Nani lesen pun takdek lagi. Hahah !

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi.. saya pun dh renew lesen dua tahun lepas terus renew 5+1 tahun.. kena +1 year sbb lewat.. haha..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab