Tuesday, 30 August 2016

MENU BREAKFAST ANAK-ANAK PART 3 DI HARI MINGGU

Apa menu breakfast anak-anak Part 3, ye? Kisah breakfast anak-anak Part 1 dan Part 2 hari tu mummy ada tulis di SINI ,  SINI. Entri ini pula, kisah menu breakfast anak-anak part 3 pula. Mungkin ada ibubapa yang sedang membaca blog mummy ini lebih hebat masakkan nya untuk anak-anak. Mummy ini, sorang yang masak breakfast biasa-biasa je untuk anak-anak. Breakfast mummy untuk anak-anak adalah mengikut menu yang anak-anak suka makan. 


MENU BREAKFAST ANAK-ANAK PART 3 DI HARI MINGGU


MENU BREAKFAST ANAK-ANAK PART 3 DI HARI MINGGU


MENU BREAKFAST ANAK-ANAK PART 3 DI HARI MINGGU


MENU BREAKFAST WESTERN DAN ITALY UTNUK ANAK-ANAK  DI HARI MINGGU

Minggu ini agak Western dan Italian sedikit menu kami. Mummy saje tukarkan kelaianan. Supaya anak tak boring. Big breakfast kami ialah Ayam Goreng, Roti John, Kentang Goreng, Pizza dan Susu Dutch Lady.


Breakfast yang agak berat juga. Sebab anak-anak bangun pun lewat, dalam jam 11 pagi baru bangun. Boleh di katakan ini adalah menu merangkap breakfast dan lunch. 

Sebab petang sedikit, mummy nak bawa mereka ke birthday party.

Oh ya..esk cuti MErdeka,kan.. Otak mummy mula terfikir-fikir menu breakfast anak-anak. Breakfast apa, ye? 





11 comments:

  1. tetiba lak rasa nak beli rumah sebelah umah mummy laaa...
    boleh weekend tumpang breakfast...hihihi..
    sedap² menu diaaa...

    ReplyDelete
  2. anak kecil lagi,tak pandai nak sarapan western lagi..mak pak dia je kekadang lebih nak tukar2 bekpes...bhahaha....sok dah besar haru jugak nak fikir masak ape untuk anak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...xpe mak pak tolong makankan dulu :)

      Delete
  3. kak alin..air kotak RM1.00 tu eh?hihi

    ReplyDelete
  4. Sedapnya!! smpai kt sy..hbis sy sorg je nie..haha

    ReplyDelete
  5. Duhhh melelh air liur kita :') Emmmm esok ajak makan nasik lemak nak? hehe

    ReplyDelete
  6. Tak menahan menu breakfast sis nie.. Sebelah rumah kosong tak?? Nak jadi jiran..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers