Set Raissa Secret Beauty Product Kurus Dalam Masa 10 Hari

Seronok Raya Haji hari tu. Tak beringat makan. Sekarang? Risau dah badan naik bagai di pam ! Nasib...

Seronok Raya Haji hari tu. Tak beringat makan. Sekarang? Risau dah badan naik bagai di pam ! Nasib baiklah mummy di perkenalkan dengan satu produk dari Raissa Secret Beauty Product. Ianya boleh bantu menurunkan berat badan dalam masa 7 hingga 10 hari. Aumsss..teruja pulak nak gunakan produk  Raissa Secret Beauty Product !


Set Raissa Secret Beauty Product Kurus Dalam Masa 10 Hari


RAISSA SECRET BEAUTY PRODUCT ini ada beberapa keluarannya yang agak femes kababommm. Antaranya produknya ialah :-
  • Fat 2 Slim Slimming Lotion
  • Vita-C Blackcurrant
  • Coffee Mints Soap
Set Raissa Secret Beauty Product Kurus Dalam Masa 10 Hari



RAISSA SECRET BEAUTY PRODUCT - Fat2Slim Slimming Lotion



Set Raissa Secret Beauty Product Kurus Dalam Masa 10 Hari

Set Raissa Secret Beauty Product Kurus Dalam Masa 10 Hari


Fat2 Slim Slimming lotion adalah formulasi dari ekstrak herba-herba terpilih seperti ekstrak limau gedang, halia dan pudina yang membantu:-

-membakar lemak tepu
-mengembalikan bentuk badan yang ideal'
-menghilangkan selulit
-mengempiskan perut
-mengatasi masalah peha dan lengan besar
-merawat senggugut 
-melembapkan kulit 
-membuang angin 
-mengawal -selera makan
-menyokong metabolisma dan juga saluran pembersihan kelenjar



Kelebihan Fat 2 Slim Slimming Lotion amat sesuai untuk wanita berpantang. Lelaki pun boleh guna untuk sakit kaki dan sakit lutut.

RAISSA SECRET BEAUTY PRODUCT - Coffee Mints Soap

Coffee mints soap dirumus khas dari ekstrak kopi dan pudina  yg membantu melansingkan badan, merawat  rekahan dan  menganjalkan kembali tekstur abdomen.

Kelebihan Coffee Mints Soap :-

*tiada bahan pengawet
*sesuai untuk wanita di dalam pantang


RAISSA SECRET BEAUTY PRODUCT - Vita C BLACKCURRANT  

Vita-c Blackcurrant dari Raissa Secret Beauty Product ini pula dapat membantu badan lebih kurus dan juga putih gebu.

Kelebihan Vita C Blackcurrant :

-membakar kalori
-Membantu proses pelansingan badan
-mencantik kan kuku dan rambut
-mencerahkan kulit wajah dan badan
-wajah lebih bersinar
-membantu memudaratkan parut
-membantu mencegah jerawat dan jeragat
-membantu meratakan tina kulit
-meningkatkan imunisasi badan
-anti oksida
-Membantu menghasilkan kolagen
-merawat rekahan tumit

Untuk keterangan lanjut, boleh layari :-

Set Raissa Secret Beauty Product Kurus Dalam Masa 10 Hari


Whatsapp: Rose Ismail 011-39611158




You Might Also Like

8 comments

  1. bestnya kandungan yang ada dalam produk dia. tapi dah kurus ni. kena tnggu badan berisi skit muehehe

    ReplyDelete
  2. wahh 10 hari je.. boleh la cuba kempis perut.. lemak perut ni degil sikit..

    ReplyDelete
  3. Menarik..kita tgok result linda plak

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda