Alhamdulillah Cek Nuffnang !

Alhamdulillah, mummy terima cek yang pertama dari Nuffnang. Ramai yang tanya pada mummy macamana n...

Alhamdulillah, mummy terima cek yang pertama dari Nuffnang. Ramai yang tanya pada mummy macamana nak jana income dengan Nuffnang. Ya Allah, jangan refer mummy ye, kawan-kawan.. sebab mummy blogging dari 2008. Baru pertama kali je terima cek dari Nuffnang. Jadi, ada baiknya refer pada blogger yang dah berkali-kali dapat payment dari nuffnang.


Alhamdulillah Cek Nuffnang !

Alhamdulillah Cek Nuffnang !


Cek pertama mummy dari Nuffnang dah sampai pun. Walaupun, pada awaannya ada masalah. Tak tahu la kenapa tak sampai-sampai, walau dah nampak dalam sistem dah sent. Setelah Nuffnang (bahagian akaun) menyemak, rupanya ramai blogger yang tak terima.

Jadi, cek yang pertama ni agak lambat sedikit. Hampir 7 bulan baru terima cek.

Apapun, alhamdulillah syukur. 

You Might Also Like

9 comments

  1. wahhhh alhamdulilah sis!
    follow sini #401 dan klik2 nuff
    follow back and keep in touch sis :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..bestnya..nuffnang saya,bercinta nak naik..hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Rezki Aidiladha..
    Sha tak berpeluang lagi menerima cek nuffnang..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda