Bukan Senang Nak Senang, Menjual Online Juga !

Zaman penuh mencabar ini, masing-masing buat kerja lebih dari satu pekerjaan,kan ! Bukan senang, n...

Zaman penuh mencabar ini, masing-masing buat kerja lebih dari satu pekerjaan,kan ! Bukan senang, nak senang. Begitulah mummy, masih bergiat dalam perniagaan online juga. 

Bukan Senang Nak Senang, Menjual Online Juga !


BUKU YASIN 50SEN


Bukan Senang Nak Senang, Menjual Online Juga !


Alhamdulillah murah rezeki minggu ini, terjual buku yasin 50sen mummy. Murah,kan? Kalau nak buat doorgifts ke nak sedekah yasin. Sesuai dengan harga ni.

Customer mummy dari Putrajaya (puan Intan), beli buku yasin untuk bawa balik kampung.

Deal tengah hari, untuk membeli buku yasin dan terus berjanji untuk COD di Tesco Kajang.

Jam 8.30 malam, berjumpa kami untuk COD.

Jimat COD ini, sebab cost postage je dah bernilai dekat RM40 (100 buku yasin). Luar Kajang mummy tak buat COD (buat masa sekarang).


SHAKLEE ONLINE


Bukan Senang Nak Senang, Menjual Online Juga !

Ni bisnes dari zaman 2012, Shaklee. Diam tak diam dah 4 tahun mummy jalankan bisnes Shaklee secara part time. 

Malam, balik dari kerja...selesaikan bungkus membungkus barangan untuk di pos.

Penat tak penat...kene gagahkan juga. Demi mencari rezeki yang halal.

Cuma sekarang mummy tak buat COD, semua pos. Stok pun laku keras, hari ini barang sampai...hari ini juga stok masuk.

Tak sempat nak update stok yang ada dalam tangan. 

Korang yang berminat nak order barangan dari mummy, whatsapp terus je ye : 012-6460421

You Might Also Like

5 comments

  1. yes agreed. skang buat keje byk, lebih dari satu.
    one thing easy ~ online.
    tak perlu kita nak ke sana ke mari.
    dari umah kita boleh niaga byk brg.
    dropship pun ok kan :)

    ReplyDelete
  2. Sokong dengan mummy. PG pun la ni buat part time job online. Tak sikit tak banyak, ada juga masuk. Syukur alhamdulillah.

    Sekiranya mummy berminat, dengan hanya RM10, kita mampu menjana pendapatan sampingan secara online :) mummy boleh daftar kat sini juga terus >> http://www.DanaNiaga2u.com/yatieowner <<

    :) tq mummy

    ReplyDelete
  3. Kerja kuat... samalah kita la ni kene usaha cari duit.. duit2 dimana kau duit

    ReplyDelete
  4. semoga dimurahkan rezeki kak lynda..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda