Dapat Hadiah Kain Sari ! Yeayyy

Rezeki dari India, bini bos baru balik dari bercuti. Masuk ofis terus bagi hadiah kain Sari. Yeay ...

Rezeki dari India, bini bos baru balik dari bercuti. Masuk ofis terus bagi hadiah kain Sari. Yeay !! Tq Tq. Kainnya cantik, warna Emerald Green dan ada kebiruan. MAaf...Handphone tak canggih, warna kain sari ni..jadi macam tak lawa je nampak kan?

Dapat Hadiah Kain Sari ! Yeayyy


Dapat Hadiah Kain Sari ! Yeayyy



Kain Sari ini 6 meter panjang nya. Jadi, boleh terus buat baju sedondon dengan Dhia Batrisya la nampaknya.

Cuma mummy nak kene beli kain lining. Sebab kain sari ini agak jarang.

Raya tahun depan tema warna Emerald Green lah nampaknya ini. hehehe. 
Dapat kain je, buat baju raya. Ingat kain ela, ingat baju raya. hahahaha

Sebab kerja dah kene pakai uniform, kan..


You Might Also Like

3 comments

  1. amboi....rezeki..Alhamdulillah...
    untung laa.. nieyl kain ela kena beli selalu sebab keje opis gomen..
    byk kena ada baju kurung,selain dari blouse dan long skirt..♥

    ReplyDelete
  2. Cantik lah warna tu..Kak Sue sukaaa..

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda