Pantang Jumpa Tempat Mainan

Selamat berhujung minggu semua? Ke mana hari ini? Mummy macam biasa, hujung minggu memang akan hab...

Selamat berhujung minggu semua? Ke mana hari ini? Mummy macam biasa, hujung minggu memang akan habiskan masa dengan anak-anak. Kalau tak da idea nak ke aman-kaman. Kami selalunya ke pasaraya je. Sambil beli lauk dan barangan daur. sambil cuci mata. Tapi, kadang-kadang bila cuci mata tu, terjumpa pulak dengan kawasan tempat barang permainan. Huhuhu..






Pantang betul dorang nampak barangan mainan. Bila suruh pilih nak mainan mana satu. Satu-persatu dorang tengok dan test. Berjam-jam juga nak pilik mainan. Hehehe Ikut jejak mummy lak ni. Mummy pun, kalau bab memilih, memang makan masa.





Semua buat hujung minggu ni? Kami ada event di Sunway dan beberapa kenduri hujung minggu ni.

Selamat berhujung minggu semua ☺

You Might Also Like

15 comments

  1. selamat berhujung minggu.. wow skittle rm1.00 murah nye tu..

    ReplyDelete
  2. BLOGWALKING

    https://belogs.blogspot.my/2016/09/segmen-jm-nak-url-blog-1-3september2016.html

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah pandai pilih nk yang best..hehe

    ReplyDelete
  4. Habis mainan tu diselongkarnya haha..nasib baik tak ada warning 'once broken consider sold' kan..selamat berkednuri ye..singgah baca blog awak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je tulis..tp dorang bukan buka pun mainan tu. Just cari je pilihan di hati

      Delete
  5. Selamat berhujung minggu sis.. Bebudak dan mainan berpisah tiada..

    ReplyDelete
  6. Wah...terisi betul hujung minggu Linda

    ReplyDelete
  7. Anak2 kan..kalau shopping ini la tempat yg jd tumpuan diorang pun

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda