Shoplinks.Asia

PENIPUAN Best Deal, Lazada's Best Selling Samsung Galaxy J7 in RM 49 only

PENIPUAN Best Deal, Lazada's Best Selling Samsung Galaxy J7 in RM 49 only. Ada juga whatsapp mengatakan harganya RM99. Macam-macam harg...

PENIPUAN Best Deal, Lazada's Best Selling Samsung Galaxy J7 in RM 49 only. Ada juga whatsapp mengatakan harganya RM99. Macam-macam harga keluar. Penuh whatsapp berantai dari malam tadi tentang LAZADA BEST DEAL SAMSUNG GALAXY J7 RM49.

Dari awal mummy agak macam ada tak kena. Tapi..tak ada bukti nak cakap hal ni scammer ke. Betul atau salah. Siapalah kita nak judge sesuatu perkara tu kan.

Lagipun..handphone bukan wishlists mummy. Mummy memang seorang yang jarang bertukar handphone.

Tunggu la kot mana tau..esok lusa memerlukan kerja yang menggunkan talian telefon lain. Baru mummy akan fikir balik..nak beli handphone ke macamana.


PENIPUAN Best Deal, Lazada's Best Selling Samsung Galaxy J7 in RM 49 only


Best Deal, Lazada's Best Selling Samsung Galaxy J7 in RM 49 only. Buy It Now Before Sale Ends. Cash On Delivery Also Available.


Cerita bab LAZADA BEST DEAL SAMSUNG GALAXY RM49 ni kan. Pagi ini..mummy terima whatsapp :-


Visit now: http://bit.ly/LazadaSale1

TUNGGU JANGAN KLIK LAGI

1. Bukak apps lazada, search samsung j7 16gb. Ada tak harga RM49? Xde? 

2. Klik link di atas, buka di browser, tgk web address di atas. Lazada.com-flashsale 

Website original lazada www.lazada.com.my 

Apa2 dr lazada wajib melalui link di atas. Cth jika ada flash sale, address sepatutnya 

3. Cuba klik button menu or lain2 selain BUY NOW. Xboleh klik . suspicious !

4. Logik ke samsung j7 rm49? 

5. Website yg ada payment getaway yg selamat bermula dgn Https bukan http S disini bermaksud secured.

Bagi yang dah terbagi nombor akuan. Di galakkan berurusan dengan bank segera.

You Might Also Like

7 comments

  1. dah agak dah... saya cari dulu at lazada, memang takde pun sebenarnya...

    ReplyDelete
  2. Bagus pendedahan ni untuk panduan semua.

    ReplyDelete
  3. dapat jugak ni...tapi tak click pun link tu

    ReplyDelete
  4. Mrs.A pun dapat WhatsApp tu, tapi bila check kat website Lazada takde pun harga tu.
    Rupanya link tu ada Spam Virus.

    ReplyDelete
  5. Nasib baik akak bukan jenis teruja...macam2 sekarang ni laa

    ReplyDelete
  6. Bonde pon dapat jugak msg ni, tapi nasib ignore je

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -