REM TERSINGKIR DI GEGAR VAGANZA 3 (GV3), MINGGU KETIGA

Gegar Vaganza GV3 Minggu ketiga malam tadi memang mengegarkan. Dalam masa yang sama, final piala Malaysia 2016 pula. Selangor melawan Kedah...

Gegar Vaganza GV3 Minggu ketiga malam tadi memang mengegarkan. Dalam masa yang sama, final piala Malaysia 2016 pula. Selangor melawan Kedah. Daddy yang baik hati memberikan mummy ruang menonton GV3 Gegar Vaganza (GV3). Mummy tak kisah pun, kalau nk tonton bola di TV.

Kerana mummy ada astro on the go. Boleh tonton Gegar Vaganza 3 (GV3) melalui HP. Tapi, daddy tetap bukakan siaran Gegar Vaganza (GV3) di televisyen. Tq my beloved husband ! :)

Ok..lagu pentas Gegar Vaganza 3 (GV3) Musim ketiga ini memang mencabar para peserta. 

REM TERSINGKIR DI GEGAR VAGANZA 3 (GV3), MINGGU KETIGA

TEMA GEGAR VAGANZA 3, MINGGU KETIGA TEMA "ADA BRAN"?


Tema Gegar Vaganza 3 Minggu ketiga di berikan tema "ada bran?"Antara lagu yang akan di persembahkan :-

Ameng - Lelaki seperti aku
Intan - Penantian
Shidi - Mengapa dikenang, mengapa difikir
Zur Eda - Karma
Rem - Penawar Rindu
Nora - Sudah Ku Tahu
Gmie - Seni berzaman
Siti Sarah - Joget Sayang di Sayang
Zarul - Generasiku
Azharina - No Women No Cry
Elly Mazlein - Perawan atau Janda

Untuk Gegar Vaganza 3, mummy sokong Intan Sarafina, Ameng dan Elly Mazlein. Peserta lain juga bagus dan terbaik. Seperti Azharina, Sarah vokal mereka memang superb. 

Cuma, kita tunggu genre lagu akan datang pula.

Elly Mazlein minggu ini, boleh pula lupa lirik. Allahu ! Nasib baik..terselamat lagi !


REM TERSINGKIR DALAM GEGAR VAGANZA 3, MUSIM KETIGA.


Seperti minggu ini, Rem yang mempunyai vokal yang bagus juga telah meninggalkan pentas Gegar Vaganza GV3 malam tadi pada minggu ketiga. Mungkin rezeki tidak meyebelahinya.

Dalam masa yang sama, lagu yang di bawakan oleh Rem malam tadi tidak mendapat pujian penuh dari para juri.

Semoga berjaya di luar ya, Rem. Tahniah untuk album single yang terbaru !


You Might Also Like

5 comments

  1. Nani baru nak tengok ulangan jap lagi. Heheh

    ReplyDelete
  2. Baiknya husband akk nie ya...
    nieyl harapan tipis la nak tgk GV nie...
    sebab husband dengan abg nieyl tengok bola..redha je lah...

    ReplyDelete
  3. tersingkir dah rem..bukan rezeki dia..

    ReplyDelete
  4. paling best sarah dengan elly mazlien malam tadi walaupun elly salah masuk dan lirik tapi comei sangat dia :)

    ReplyDelete
  5. Alaaaaa....x dpt tengok last week...Rem antara yg best kan..acaner leh keluar

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -