Shoplinks.Asia

MINUMAN EPHYRA PREMIUM KOLAGEN UNTUK TENAGA, KECANTIKAN LUARAN DAN DALAMAN

Minuman wajib yang ada di rumah mummy ialah Ephyra Premium Kolagen. Kisah minuman Ephyra Premium Kolagen ini... Sebenarnya, bukanlah pert...

Minuman wajib yang ada di rumah mummy ialah Ephyra Premium Kolagen. Kisah minuman Ephyra Premium Kolagen ini... Sebenarnya, bukanlah pertama kali bagi mummy. Cerita kisah minuman Premium kolagen Ephyra ini,mummy pernah tulis di SINI .

8 AGEN ANTIOKSIDA YANG ADA DALAM MINUMAN EPHYRA PREMIUM KOLAGEN

Walaupun kulit mummy nampak macam tak ada masalah, tapi semakin meningkat umur kita, semakin banyak protein dalam kulit mula hilang dan kurang. Bila ianya hilang dan kurang, kulit cepat menjadi kedut dan kusam. 

Mummy tak mahu kulit mummy semakin berumur, semakin kusam. Apa kaitan dengan minuman kolagen Ephyra? Ha..Kolagen sebenarnya adalah sejenis protein yang ada pada kulit. Boleh dikatakan 80% dari kulit-kulit kita mengandungi kolagen. Sebab tu, mummy amalkan minuman kolagen Ephyra. Nak bagi kulit mummy sihat. Bukan pada kulit wajah je. Tapi pada seluruh kulit yang ada.


8 AGEN ANTIOKSIDA YANG ADA DALAM MINUMAN EPHYRA PREMIUM KOLAGEN


Apa itu minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN?


Minuman Ephyra Premium Kolagen ialah sejenis minuman antioksida rasa seperti oren yang mengandungi kolagen. Ianya juga adalah minuman kesihatan dan kecantikan hasil rumusan semulajadi terbukti berkesan untuk segala masalah kulit seperti kusam, jerawat, jeragat, kulit kendur malah eczema. Rasanya yang sangat sedap tak masam dan tak berapa manis ini berbentuk sachet.

Terdiri daripada 8 agen antioksida yang berkesan untuk melindungi, memperbaharui dan memberikan apa yang diperlukan oleh kulit.

Minuman Ephyra Premium Kolagen ini dihasilkan daripada rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.


8 AGEN ANTIOKSIDA YANG ADA DALAM MINUMAN EPHYRA PREMIUM KOLAGEN


Apa beza minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN dengan kolagen lain?

Minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN terhasil dari ikan terhidrolisis yang lebih tinggi khasiat daripada struktur kolagen ikan biasa. Minuman EPHYRA  PREMIUM KOLAGEN diformulasikan dengan kolagen ikan dihidrolisiskan (unit kecil molekul) yang membenarkan kolagen untuk diserap serta-merta oleh sel-sel dan memberikan hasil yang optimum.


Bilakah masa terbaik untuk mengambil minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN?


Mummy ambil minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN pada waktu pagi sebelum sarapan pagi dan pada waktu malam sebelum tidur. Dos yang di sarankan untuk minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN ialah :-
  • Dos pagi untuk penyerapan maksimum ketika perut kosong sebelum makan.
  • Dos malam pula dapat membaiki dan memulihkan sel-sel badan semasa tidur.


Cara Pengambilan Minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN.

Video ini, mummy ada tunjukkan cara pengambilan minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN. Mudah je :

1) Ambil 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur.

2) Untuk kesan lebih cepat, boleh ambil 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan malam.

3) Tuangkan 1 paket Ephyra ke dalam gelas yang berisi air suam atau air sejuk sebanyak 180ml. Elakkan dari mencampurkan dengan air panas dikhuatiri akan memusnahkan nutrient yg ada di dalam minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN.

4) Goncang dalam shaker EPHYRA PREMIUM KOLAGEN sehingga larut dan sedia untuk diminum.

Jangan lupa minum air putih banyak sekurang-kurangnya 3-4 liter air sehari supaya toksin dalam badan senang dikeluarkan.

Untuk kesan lebih efektif, elakkan kafein (kopi, minuman bergas,) sebab kafein boleh kurangkan keberkesanan vitamin c. Sekaligus kurangkan keberkesanan serapan gluta dalam badan.


Khasiat Minuman Ephyra Premium Kolagen
✔ Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
✔ Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
✔ Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
✔ Membantu memulihkan masalah kulit eczema
✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
✔ Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
✔ Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan 
✔ Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
✔ Membantu menyeimbangkan tekanan darah 
✔ Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
✔ Meningkatkan sistem ketahanan badan. 
✔ Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
✔ Melegakan kesakitan sendi
✔ Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.

Khasiat minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN Ibu menyusu & berpantang
Jangan tak tahu ye minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN ini juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang hamil atau pun menyusu badan seperti mummy. 

Antara khasiatnya:-
✔ luka cepat sembuh (terutama bagi ibu yg ceaser)
✔ susu badan melimpah + pekat (baby jd cepat kenyang)
✔ sembelit hilang
✔ kulit cerah berseri + glowing
✔ cepat hilang berat badan
✔ ibu akan rasa kenyang berpanjangan
✔ mengurangkan jaundis
✔ membuang angin dalam badan
✔ memberi tenaga kepada ibu
✔ menganjalkan kulit yg menggeleber semasa mengandung
✔ memperbaiki stretch mark
✔ menstabilkan hormon ibu
✔ mencantikkan kulit bayi


8 AGEN ANTIOKSIDA YANG ADA DALAM MINUMAN EPHYRA PREMIUM KOLAGEN

Testimoni Mummy Setelah Consume Minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN.

Seorang ibu yang menyusukan anak ni,kan. Memang cepat lapar dan cepat letih. Bayangkanlah setiap malam dalam masa beberapa jam. Mummy kena menyusukan anak.Penat,kan?

Alhamdulillah...Syukur, ada minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN yang sangat membantu mummy. Mummy kurang rasa letih walaupun hanya dapat tidur beberapa jam sehari je.

Lapar pun kurang..nak ikutkan. Breastfeed mom ini, selera makannya memang tak ingat dunia. Memanjang je lapar. Tapi, bila consume minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN, mummy cepat kenyang.

Selain itu, kulit mummy juga mudah di jaga. Kulit nampak sihat dan bermaya.

EPHYRA BAGI MUMMY MENGANDUNG??

Ha....tak sangka tau. Ephyra ni juga menstabilkan hormon badan mummy dan juga dapat suburkan hormon.

Tak sangak lepas consume Ephyra ini, mummy pregnant. Memang tak sangka kot pregnant sebab mummy ini ambil perancang selama 2 tahun. Tapi, biasalah kan. Displin tu agak ke laut. 

Tapi 2 tahun lebih juga tak melekat. Alih-alih melekat pula anak ketiga. Alhamdulillah anak Ephyra ini :)




Mummy ada terbaca pengakuan seorang kawan yang ambil perancang keluarga, selepas tu 5 tahun tak mengandung (dah stop perancang keluarga).

Pada yang ada masalah begitu, boleh cuba minuman Ephyra ini. Mana tahu ada rezeki,kan !

Mummy highly recommended minuman EPHYRA PREMIUM KOLAGEN ini.

Mummy bagi 4.5 / 5 bintang ☺

Keterangan lanjut dan untuk pembelian, boleh hubungi :

Web : www.oceanlife2u.com
Instagram: www.instagram.com/ephyra2u
Facebook: https://www.facebook.com/EphyraOceanlife2u/

You Might Also Like

3 comments

  1. singgah pagi isnin...:)
    kecantikan bermula dr dalaman... :)

    ReplyDelete
  2. minum ngan air sejuk eh...sure sedap ni kan...ada jual ke..kalau ada nak gak beli...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -