Shoplinks.Asia

MUMSLUV BANGI GATEAWAY SALES GILA GILA UP TO 70%

Semalam mummy anak beranak ke Mumsluv Bangi Gateway untuk perasmian Mumsluv Private Launching. Mumsluv Bangi Gateway menawarkan diskaun h...

Semalam mummy anak beranak ke Mumsluv Bangi Gateway untuk perasmian Mumsluv Private Launching. Mumsluv Bangi Gateway menawarkan diskaun hebat gila-gila sehingga 70% potongan barangan butiknya.

Nak ke butik Mumsluv ni mudah sangat. Sebab dia di Bangi Gateway sebelah Teh Tarik. Guna waze pun boleh. Parking pula, nak mudah boleh terus ke basement.  

MUMSLUV BANGI GATEAWAY SALES GILA GILA UP TO 70%


MUMSLUV BANGI GATEAWAY SALES GILA GILA UP TO 70%


Combo price deal dari RM120 boleh dapat beberapa set pakaian ni tau.



Baju Kurung dan jubah dress juga offer pada harga RM180 untuk 2 pasang. Murah, kan? Corak pun sangat lawa. Sesuai untuk anak dara, wanita, mak mak yang sedang menyusu anak atau mengandung juga.

Apa yang best, ianya juga wudhu friendly.

Blouse pula selepas harga dari RM50. Menarik tentang blouse ini ianya boleh diselk dan tarik. memudahkan ibu untuk menyusukan anak. Fabriknnya juga tidak mudah kedut dan mudah di gosok. 


MUMSLUV SALES 26 NOVEMBER 2016 HINGGA 4 DISEMBER 2016


Ada yang tahu tentang sales di Mumsluv, tak?

Mumsluv mengadakan sales gila-gila pada potongan sehingga 70% dari tarikh 26 November 2016 hingga 4 Disember 2016. 

Jadi, bagi yang berminat nak dapatkan harga murah baju nursing, maternity dan wudhu friendly keluaran Mumsluv. Boleh plan tarikh dah, ye.

MUMSLUV PRIVATE LAUNCHING 






Mumsluv private launching sangat meriah. Ada ucpaan dari 2 orang founder Mumsluv, aktiviti kanak-kanak, makan-makan dan clearance (harga dari RM15)

FOUNDER MUMSLUV

MUMSLUV BANGI GATEAWAY SALES GILA GILA UP TO 70%

Sempat mummy berkenalan dengan salah seorang founder Mumsluv Puan Aida Fazlin yang merupakan Director Mumsluv Sdn. Bhd. dan Alfan Network Sdn. Bhd. dari tahun 2012. 

Puan Aida membuka perniagaan ini bersama-sama dengan suaminya. 

MUMSLUV BANGI GATEAWAY SALES GILA GILA UP TO 70%

Okey...mummy dah jumpa jubah dress idaman. Pink lagi nampaknya hehehe. 

Eh..sebenarnya jubah pink tak ada lagi dalam koleksi mummy. Pilihan yang tepat gak lah pink ni hehehe.

MUMSLUV BANGI GATEAWAY SALES GILA GILA UP TO 70%

Pada yang beli baju-baju Mumsluv pada diskaun hebat gila-gila sehingga 70% cepat ke butik Mumsluv di

C-17-G, Bangi Gateaway Shopping Complex, Persiaran Pekeliling Seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi, Kajang, Selangor Darul Ehsan (Next to Teh Tarik)

Dibuka setiap hari dari jam 11 pagi - 9 malam

Untuk belian online boleh beli di www.mumsluv.com tapi barangan sales not available di online ye.

Selanjutnya, boleh lawati :


You Might Also Like

4 comments

  1. wahh best-best semuaaa bajuu hehe. lawaaa :D

    ReplyDelete
  2. sekarang memang tgh cari baju jenis breasfeeding

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaa koleksi Mumsluv. Nani ada jugak dapat invitation diorang tapi sekarang ada dekat Pahang tu yang tak pergi. Hehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -