PAGEVIEW BLOGSPOT AZLINDA ALIN PALING TINGGI BULAN INI

PAGEVIEW BLOGSPOT AZLINDA ALIN PALING TINGGI BULAN INI - Baru-baru ini blog di landa masalah, tak boleh klik "read more" . Tak t...

PAGEVIEW BLOGSPOT AZLINDA ALIN PALING TINGGI BULAN INI - Baru-baru ini blog di landa masalah, tak boleh klik "read more" . Tak tahu nak selesaikan lagu mana lagi. Tak ada solusi. Pakar-pakar blog pun tak ada idea dengan amsalah ini, Mummy mula risau. Takut orang tak sudi baca dah blog kita. Dan bila mummy cek pageview blogspot. Alhamdulillah luar biasa pula pageview pada 25 November 2016. Antara paling tinggi dalam bulan Disember ini. Syukur, masih ada pembaca setia Azlinda Alin

PAGEVIEW BLOGSPOT AZLINDA ALIN PALING TINGGI BULAN INI


PAGEVIEW BLOGSPOT AZLINDA ALIN PALING TINGGI BULAN INI

Mungkin bagi otai-otai blogger pageview blogspot sebanyak 7,908 ini tak berapa tinggi. Tapi, bagi mummy syukur alhamdulillah dapat merasa pageview tinggi sebanyak ini.

Keywords apa yang hangat kat blog mummy? Nanti mummy share next entry ok. 

You Might Also Like

12 comments

  1. All the best sis... you can do it!

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Memang ada masalah read more lah linda. Ingatkan line office ni yg problem. Klik banyak kali pon tak kluar read more nya... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. tahniah..saya nak capai 1k pun, mengah..hehe

    ReplyDelete
  4. all the best kak! next target 10k okay :D

    ReplyDelete
  5. wahh hebatnyaa kak linda. tahniah :D

    ReplyDelete
  6. wah hebat..nad bulan ni tiba2 naik juga..hehe..syukur atas penat usaha kita

    ReplyDelete
  7. suami penerima pencen ilat sebanyak rm1917.50 sebulan. Beliau meninggal dunia pd 16.10.2017 so berapakah yg layak diterima oleh saya sebagai balu dan tiada anak yg berusia 21tahun kebawah.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -