CheQQme-Muat Turun Aplikasi PERCUMA Photobook 6x6

Siapa yang tak nak photobook PERCUMA, kan. Mummy pun sentiasa menunggu offer cenggini. Alhamdulillah..mummy berjaya redeem photobook PERCUM...

Siapa yang tak nak photobook PERCUMA, kan. Mummy pun sentiasa menunggu offer cenggini. Alhamdulillah..mummy berjaya redeem photobook PERCUMA.

Nak tahu bagaimana nak dapatkan photobook PERCUMA? Jom mummy kongsikan cara mudah untuk dapatkan photobook PERCUMA

Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6


6 LANGKAH MUAT TURUN APLIKASI CheQQme :


Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6

1. Pergi ke Google Play atau Play store untuk memuat turun aplikasi CheQQme 

Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6

2. Sign in menggunakan akaun facebook, Google atau sign up untuk akaun lain. Mummy terus linked dengan facebook. Senang dan cepat kerja gini. 

Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6

3. Tekan atau klik kotak harta karun (1) dan tekan butang REDEMPTION  (2)

Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6

Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6

4. Mesej sebegini akan keluar. Selepas itu boleh terus redeem. 

Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6

5. Bagaimana nak redeem? Tekan butang MY TREASURE dan kemudian klik REDEEM dengan masukkan barcode QR kod.

Muat Turun Aplikasi CheQQme dan Dapat PERCUMA Photobook Bersaiz 6x6

6. Tunggu pengesahan email dan kod dari photobook team. Dan... boleh terus buat photobook di www.photobook.com.my

5 LANGKAH UNTUK REDEEM PHOTOBOOK


Untuk proses photobook pula. Boleh ikut langkah-langkah di bawah ini :

Langkah 1 :  Masuk ke website : Photobook Malaysia website

Langkah 2 : Pilih corak photobook bersaiz 6″ x 6″ dan terus ke “Personalize/Start Book”.

Langkah 3 : Login atau buat akaun dengan Photobook Malaysia, masukkan gambar dan boleh designkan photobook sendiri.

Langakah 4 : Di bahagian payment nanti, masukkan kod yang telah di email dan terus klik “Redeem”.

Langkah 5 : Lengkapkan butiran pengeposan. Siap !

Ha..mudah kan. Aplikasi CheQQme ini bukan percuma photobook je tau. Ada macam-mcam lagi yang kita boleh dapat dengan klik butang my treasure atau klik kotak peti harta karun tu.


You Might Also Like

2 comments

  1. Mak mak macam saya ni kalau kata percuma, memang suka lah.. hahahah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -