Digi Postpaid™ 110 UNLIMITED CALL, PERCUMA INTERNET 4G HUJUNG MINGGU, PERCUMA ROAMING KE 5 NEGARA

Mummy memang dari dulu kala pengguna telco jenis plan postpaid. Tak lalu nak pakai telco jenis plan prepaid. Rasa jenuh nak top up, mahal ...

Mummy memang dari dulu kala pengguna telco jenis plan postpaid. Tak lalu nak pakai telco jenis plan prepaid. Rasa jenuh nak top up, mahal pun ye jugak. Pakej plan postpaid mummy dari telco X sekarang berharga RM90+, dengan internet 10GB dan juga PERCUMA telefon dan SMS ke semua rangkaian. Bagi mummy, telefon dan SMS ni nombor dua (2). Benda paling penting dan utama bagi mummy ialah internet dan data. Apa guna pakai telefon canggih tapi data tak cukup,kan? Hehehe 


Digi Postpaid™ Plan 110 ni PERCUMA Internet 4G Pada Hujung Minggu




Baru-baru ini, mummy ada terlihat Digi Postpaid™ plan 110 ni ada pelbagai offer yang sangat menarik. Antaranya ialah PERCUMA internet 4G di kala hujung minggu. Ha...menarik,kan ...




Hujung minggu memang paling banyak mummy nak pakai data internet. Time tu la nak download apps, anak nak buka YouTube, mummy nak buat kerja-kerja blogging, dan gunakan waze di kala mencari jalan (hujung minggu memang wajib pi jalan-jalan).

10GB yang sedia ada tu tak banyak mana


Digi Postpaid™ Plan 110 UNLIMITED CALL 



Selain PERCUMA internet pada hujung minggu, Digi Postpaid™ Plan 110 juga berikan panggilan PERCUMA ke semua rangkaian. Nak bergayut sampai lebam dengan yang tersayang pun boleh hehehe.


KELEBIHAN Digi Postpaid™ Plan 110 YANG TERBARU 



Selain internet 4G PERCUMA pada hujung minggu. Digi Postpaid™ Plan 110 juga berikan keseluruhan kuota internet sebanyak 25GB setiap hari. 

Serta 1,000 PERCUMA SMS ke seluruh rangkaian. 

Tak payah risau dan sekat-sekat jari nak berSMS.








Dengan Digi Postpaid™ Plan 110 juga, pelanggan Digi Postpaid™ Plan 110 boleh dapatkan aplikasi PERCUMA Capture  sebanyak 100GB dan iflix PERCUMA selama 60 hari.

Paling menarik, lagi....Digi Postpaid™ Plan 110 ini TIADA kontrak tau.

Internet Rollover 3GB untuk Digi Postpaid™ Plan 110

Bagaimana dengan kuota internet yang tak habis pakai? Haa...Digi Postpaid™ Plan 110 tak kejam ye. Kuota yang tak habis pakai tu, boleh di bawa ke bulan hadapan sebanyak 3GB.

3GB + 25GB..dah jadi 28GB. Mudahlah mummy nak blogging gini. Dan, tak perlu tunggi WiFi untuk muat turun aplikasi

Digi Postpaid™ Plan 110 PERCUMA ROAMING KE 5 NEGARA 

Bagi yang suka melancong tentu suka part ni. Sebab Digi Postpaid Plan 110 berikan perkhidmatan roaming PERCUMA ke 5 negara (5GB + 60 mins) di Singapore, Thailand, Myanmar, Indonesia dan Brunei. 

Menarik, kan.. Jom bertukar pada yang lebih jimat !

Selanjutnya, boleh layari : http://bit.ly/2g1Iurl

You Might Also Like

7 comments

  1. Mmg hebat persaingan telco kat Malaysia ni... Hampir2 pula tu. Kena buat pilihan yang bijak la kan.

    ReplyDelete
  2. wah..akak memang pengguna setia DIGI..Plan ni murah sikit dari yang akak guna skrg..

    ReplyDelete
  3. Wow ..menarik ni lyn..ingat2 nak tkar ke digi jgak laa nanti

    ReplyDelete
  4. Macam nak kena tukar telco biru ke kuning.. Banting coverage area..telco biru ni dah mula buat hal. Huh..

    ReplyDelete
  5. menariknya pakej dia.. pakej internet tu yang menari hati.. tunggu dapat tepon baru la guna digi..ehh..hhihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -