Shoplinks.Asia

EYEBAG HILANG DENGAN AMEENA KSK III LEBAM & GELAP BAWAH MATA SEMAKIN CERAH

Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator bantu masalah lebam bawah mata - Lebam bawah mata yang di kenali sebagai eye bag atau mata pa...

Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator bantu masalah lebam bawah mata - Lebam bawah mata yang di kenali sebagai eye bag atau mata panda ini, boleh menjejaskan kecantikan mummy. Eh..he..eh.. macam cantik nau mummy ye. Ye lah, kan mana ada orang pempuan tak nak nampak cantik. Semua nak cantik bergaya,kan ! Jadi, pentingnya menjaga mata dan elakkan bawah mata lebam macam mata panda. 



Mata mummy sememangnya ada lebam bawah mata yang di kenali sebagai eye bag atau mata panda. Sebabnya, mungkin tak cukup rehat atau tak cukup tidur.

Tidur pulak di salahkannya, ye? Okay, tak perlu salahkan sesiapa..tak perlu salahkan bab tidur. Zaman serba canggih dan berteknologi tinggi ini, seharusnya kita cari jalan penyelesaian.

Sebagai penyelesaian bagi lebam bawah mata yang di kenali sebagai eye bag atau mata panda ini, mummy ambil inisiatif untuk merawatnya dengan Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator




Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator


Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator adalah produk gabungan formula negara Jepun & Malaysia, bertaraf antarabangsa. Kandungan bahan unik berkualiti semulajadi yang menggabungkan ramuan yang sesuai untuk setiap golongan wanita mahupun lelaki yang lapisan umur 18 tahun ke atas . 

Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator sangat istimewa bagi dalaman dan luaran khas untuk kulit bawah mata menjadi urat pembuluh darah saliran kulit bawah mata kembali aktif , tona sekata, cerah, lembap, licin, bersih dan gebu serta berseri 

Energy Crystal Skin Activator yang kini mampu meningkatkan aliran darah ke daerah lingkaran mata dan menebalkan kulit di bawah mata untuk mengurangi bayangan mata yang nampak jelas. 





Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator Berikan Kesan Seawal 48 Jam Untuk Merawat Lebam Bawah Mata - Eye Bag atau Mata Panda.


Kesan seawal 48 jam Formulasi Khas yang pertama jenis 'BIOMIST, AQUA - water base, ia sangat halus 8 kali ganda kelebihan ianya mudah meresap jauh lebih dalaman kulit. Berfungsi pelindungan masalah kulit lebam merawat mengawal kulit dari cepat kusam hitam gelap, ia meningkatkan aliran darah ke daerah lingkaran kulit bawah mata mengurangkan gelap hitam menebalkan merawat mencegah hilangkan sembab kantung dibawah mata, diciptakan keunikkan meresap jauh ke dalam kulit mengawal melindungi serta mengurangi garis garis halus kedut kedutan bayangan yang nampak jelas. 



Kebaikan dan Kelebihan Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator

•Menolong didalam menegangkan kawasan sekeliling mata. 
•Menghilangkan bulatan hitam dibawah mata. 
•Melembap dan mengurangkan kesan lebam kulit di sekeliling mata. •Menenangkan kawasan kulit bawah mata. 
•Mengurangkan rasa letih pada kulit bwh mata. 
•Menjadikan kulit mata lebih segar dan sihat 
•Menghilangkan garis-garis kulit bawah menjadi licin, halus sekitar mata. 





5 sebab utama terjadinya lingkaran gelap bawah mata / mata panda / lebam bawah mata 

1. Keturunan Tahap tebal nipis kulit (periorbital skin) di sekitar mata pada setiap orang adalah berbeza dan ini selalunya bergantung kepada genetik atau keturunan. Semakin nipis kulit bawah mata seseorang itu, semakin jelas lebam bawah matanya walaupun cuma sedikit keletihan atau sedikit kurang tidur. 

 2. Stress / Kurang Tidur / Keletihan Bila kita tertekan, kurang tidur atau keletihan, darah kita akan terarah kepada organ-organ utama badan yang memerlukan lebih darah (mengawal stress) berbanding bahagian muka yang nampak sedikit pucat. 

3 . Mata bekerja lebih keras sehingga pembuluh-pembuluh darah di sekitar mata juga lebih aktif dan terlihat sebagai bayang-bayang hitam di bawah kulit mata. Perbezaan ketara kandungan darah inilah yang menyebabkan lebam bawah mata kelihatan begitu ketara. 

 4. Pertambahan Usia atau Penuaan Semakin bertambah usia, semakin kulit kehilangan kolagen dan keanjalan. Kulit di bahagian bawah mata menjadi lebih nipis dan memudahkan bayang-bayang gelap nampak lebih ketara tidak kira samada sudah cukup tidur atau mata segar dan tidak mengalami keletihan pun. 

5. Alergik atau Alahan Alergik atau alahan yang menyebabkan mata gatal menjadikan kita cenderung untuk menggosok mata. Hal ini boleh meningkatkan tekanan pada kulit dan membuatkan darah memenuhi pembuluh darah di bawah mata, dan menyebabkan lebam bawah mata senang terlihat. 

 6. Kekurangan Zat Besi atau Anemia Lebam bawah mata juga boleh menjadi petanda anda mengalami kekurangan zat besi atau anemia. Mereka yang mempunyai masalah kekurangan zat besi di dalam darah, menyebabkan hemoglobin dan sel darah merah yang membawa oksigen kepada sel-sel badan akan senang terurai dan membuatkan lingkaran bawah mata kelihatan lebih gelap atau lebam. 


Cara Pakai Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator

Boleh gunakan minimun 3 kali atau 5 kali sehari, selama 24 jam. Fungsi utama mengelak kulit lebih cepat hitam gelap lebam menghapuskan penyebaran lingkaran garis halus kulit wajah tidak sekata. Dengan penjagaan pemakaian BIOMIST , ENERGY CRYSTAL SKIN ACTIVATOR - kulit kembali sihat aktif segar 

Lebam bawah mata mampu jika ia dirawat dengan pengawalan tenaga Energy Crystal Skin Activator dari Ameena yang mempunyai jenis water base. Kulit bawah mata yang sangat nipis sesuai direhatkan dengan formulasi baru ini. Produk ini jenis Biomist sangat cair seperti air yang berkualiti halus mampu meresap menyegar dan aktifkan kulit lebam bawah mata. 

Testimoni Pengguna Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator

Memula, mummy macam percaya tak percaya je Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator kesannya boleh nampak seawal 48 jam. Betul ke Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator boleh merawat masalah lebam bawah mata - eye bag atau mata panda ini boleh kurang seawal 48 jam? Jeng..jeng..jeng..



Okay..ni gambar mummy sebelum dan selepas gunakan Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator. Dalam masa 48 jam je. Hasilnya memang AMAZING

Kurang dah lebam bawah mata (eye bag tau mata panda ) kan. Lepas ni, konsisten pakai ,mesti semakin pudar eye bag mata panda mummy ni ha.

Antara testimoni lain :



Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator tanpa bahan kimia 100% BAHAN HALAL ! 
Fomulasi Kajian PAKAR
No. Kelulusan : NOT KKM 15120 5676 K 

Untuk maklumat penuh boleh layari 
website: http://www.ameenacare.com/ atau contact Eyda : 019-5081433






You Might Also Like

5 comments

  1. Alhamdulillah..memang hilang bila pakai nitegang je mata

    ReplyDelete
  2. singgah pagi...
    nieyl sbb pakai spek so..mmg bawah mato tu gelap..

    ReplyDelete
  3. Memang wajib ada ni. Nani kalau stay up siapkan assignment esoknya tu mesti ada lebam bawah mata

    ReplyDelete
  4. a.. best nye !!!! kena carik nih.. dah biasa berjaga malam, eyebag sebakul jadik nye..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -