MAKAN AYAM NANDO'S SETENGAH EKOR SECARA PERCUMA DI IOI MALL PUTRAJAYA

Baru-baru ni, kami ke Nando's IOI Putrajaya. Demi nak redeem ayam setengah ekor katanya. PERCUMA ayam Nando's setengah ekor? Ya..ka...

Baru-baru ni, kami ke Nando's IOI Putrajaya. Demi nak redeem ayam setengah ekor katanya. PERCUMA ayam Nando's setengah ekor? Ya..kami dapat ayam Nando's PERCUMA je.





MAKAN AYAM NANDO'S SETENGAH EKOR SECARA PERCUMA DI IOI MALL PUTRAJAYA


Nando's ni kegemaran daddy. Mummy pun terikut sama gaklah sukanya. Suka bab PERCUMA je la sebenarnya. 

Selain PERCUMA ayam NANDO's tu, Percuma pulak refill air. Berkoyan-koyan boleh minum hehehe.




MACAMANA BOLEH DAPAT NANDO'S AYAM PERCUMA?

NAk tahu ke? Cemana mummy dapat ayam Nando's PERCUMA? Mesti ramai yang nak tahukan macamana kami dapat ayam Nando's PERCUMA ini. Sebenarnya, setiap kali datang Nando's mummy akan dapat 1 Chili. Chili ni kiranya macam point. 1 Chili= 1 point = 1 visit 


Nak dapatkan 1 Chili ni kena buat pembelian lebih RM35 dalam satu resit. 1 hari, limit 1 Chili sahaja.

Kumpul 3 Chilies dah boleh redeem 1/4 ekor ayam Nando's., 6 Chilies pula akan dapat 1/2 ekor ayam Nando's. Manakala, 9 Chilies akan dapat 1 ekor ayam Nando's.

Ha..menarik,kan.

Oleh kerana dah ada 6 Chilies redeem teruslah ayam Nando's setengah ekor. Mummy pilih plain flavor sebab anak-anak tak makan pedas.

Dalam masa yang sama add on gak set 1/4 ayam Nando's Extra Hot, side dishes nasi dan kentang.

Memang puas hati makan kali ini, kenduri ayam katanya....



Aplikasi Nando's


Korang nak nak kumpul chili tu download je aps Nando's, register macam biasa. Bila nak buat order tunjukkan je nombor keahlian tu. Tak nak apply pun boleh, pakai je nombor mummy ye.

Apa salahnya kan, belanja 1 lah chilli's hehehehe


You Might Also Like

6 comments

  1. bab percuma memang best kan mummy...hehehe.. kiter jarang makan ayam sebab suami tak suka makan ayam... rugilah kan.

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaa Nando's :)... dan dan nak pi caghik kat kuala ganu ni ada kaa idok

    ReplyDelete
  3. OOO camtu ek.. Siqah suka ayam nando's cuma tak suka sos nya.. Hee

    ReplyDelete
  4. Ohh kumpul points, untung laa camtu.

    ReplyDelete
  5. actually,if ikut term n condition, peri village hnya bley diterima if tnjuk direct dari phone,, screenshot pun xle..hoho..
    sbb ada kes ayam redeem hilang sbb bgi no dekt org..hati2 ye..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -