Shoplinks.Asia

SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

Bermula dah cuti panjang bagi yang bekerja secara 'office hour'. Apa aktiviti semua cuti panjang? Ke mana? Mummy cuti terlebih panj...

Bermula dah cuti panjang bagi yang bekerja secara 'office hour'. Apa aktiviti semua cuti panjang? Ke mana? Mummy cuti terlebih panjang sedikit hujung tahun ini. Tapi, sepanjang cuti ni..ada macam-macam program bersama anak-anak.

Salah satu program cuti kami ialah buat seni kraf turki. Terima kasih ZooMoo kerana merapatkan lagi hubungan kami anak beranak di cuti panjang ini

SENI KRAF BUAT AYAM TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !


SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

Anak-anak dah excited tak sabar buat seni kraf. Antara barangan lain yang di terima dari pihak ZooMoo. Set alat tulis, buku, peralatan mewarna, gunting, gam dan barangan membuat senikraf turki.

SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

MUDAHNYA BUAT AYAM TURKI BERSAMA ZooMoo !


Bahan-bahan untuk membuat turki ada dalam ni. Tinggal nak tampal-tampalkan sahaja


SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

Selalu, mummy bagi anak-anak belajar tampal stiker sahaja. Kali ini, mummy berikan mereka belaja menampal dengan gam pula.

SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

Tadaaa...siap dah ayam turki anak-anak. Memang seronok sangat Dzal dengan Dhia tau dapat buat hasil seni sebegini.

Mummy pun seronok dapat bersama anak-anak di musim cuti. 

SENI KRAF BUAT TURKI BERSAMA ANAK-ANAK. TERIMA KASIH ZooMoo !

Terima kasih ZooMoo. Merry Christmas and Happy Holidays to you and to all my readers of www.azlindaalin.com

ZooMoo ini merupakan channel televisyen kegemaran anak juga. Banyak merwka belajar tentang haiwan di situ.

Kalau nak tahu lanjut lagi tentang ZooMoo. Boleh layari :



You Might Also Like

4 comments

  1. Wah menarik ya,boleh kembangkan minat dan kreativiti anak-anak..

    ReplyDelete
  2. Owhh ayam turki.. Ingatkan apa td .. Pi melancong ke..

    ReplyDelete
  3. Alahai comelnya ayam turkey diaorang buat..nnt acik lya nak sekor yang dhia buat ya..hehehe seronok nampaknya bila buat sendiri..

    ReplyDelete
  4. Bagus ni..merangsang minda kanak-kanak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -