Shoplinks.Asia

Basikal Murah untuk Budak

Basikal Murah untuk Budak - Basikal budak sekarang boleh tahan juga harga,kan? Tahun lepas daddy belikan basikal untuk Dzal Aidi Fiqry bera...

Basikal Murah untuk Budak - Basikal budak sekarang boleh tahan juga harga,kan? Tahun lepas daddy belikan basikal untuk Dzal Aidi Fiqry beratus juga. Tengah hari tadi, lunch di Giant tetiba ternampak pula basikal. Harga? Murah sangat harga basikal budak di Giant. Dalam RM79+. 

 Basikal Murah untuk Budak




Jadi, saje je ni mummy nak share basikal murah untuk budak. Kot-kot ada yang sedang mencari basikal untuk anak, atau nak buat hadiah untuk anak sedara, anak kawan-kawan ke kan.

Terjah lah cepat-cepat ke Giant. Sampai bila sales basikal budak tu di Giant? Wallahualam. Mummy lupa nak belek-belek tarikhnya.


You Might Also Like

5 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -