Shoplinks.Asia

FACIAL OXYGEN O2 THERAPY TREATMENT MURAH HANYA DI CELEBRITI SKIN EXPERT (Cantik Persis Celebriti) SHAH ALAM

Entri kali ini, mummy nak cerita tentang kulit muka mummy . Kulit mummy ini memang jenis kering d an kombinasi. Memanglah orang kata kulit ...

Entri kali ini, mummy nak cerita tentang kulit muka mummy. Kulit mummy ini memang jenis kering dan kombinasi. Memanglah orang kata kulit kering ni, kulit muka susah nak ada jerawat. Ya..betul tu. Memang mummy akui. Jerawat jarang-jarang singgah. Mudahlah nak jaga, sebab jarang berminyak dan tak perlu selalu lap muka.

Tapi, jangan anggap kulit kering ni tak ada 100% masalah. Antara masalah yang mummy hadapi ialah, whitehead, blackhead cepat naik. Cepat beranak pinak. Suburrrr sangat dia tau ! Ish..bab ni yang mummy kurang suka.

Keduanya, kulit kering dan kombinasi mummy ini. Kulit cepat nampak wrinkle. Ala...yang kedut-kedut tu. Faktor usia 35 tahun tu satu hal, la kan. Kulit kering memang mudah keluar wrinkle.

Fikir-fikir balik. Hrm..tak payah stres-stres lah. Zaman sekarang ada banyak solusi. Buat apa nak peningkan masalah yang hado. Baik fikirkan solusi pada masalah yang hado.

Betul, tak? 

OXYGEN O2 THERAPY TREATMENT - TREATMENT YANG MAMPU PULIHKAN KULIT WAJAH YANG KEKERINGAN


FACIAL OXYGEN O2 THERAPY TREATMENT MURAH HANYA DI CELEBRITI SKIN EXPERT (Cantik Persis Celebriti) SHAH ALAM


Ha....Oxygen O2 Therapy Treatment ini lah yang boleh bantu masalah kulit muka kering.

KELEBIHAN OXYGEN THERAPY TREATMENT:-


1. akan menjaga hidrasi kulit sehingga kulit dalam
2. memutihkan kulit
3. mengurangkan pigmentasi
4. menjadikan kulit lebih bersih
5. membantu atasi kulit yang keletihan


OXYGEN O2 THERAPY TREATMENT HARGA MURAH HANYA DI CELEBRITI SKIN EXPERT(Cantik Persis Celebriti) SHAH ALAM


OXYGEN O2 THERAPY TREATMENT ialah salah satu treatment yang terkini di CELEBRITI SKIN EXPERT(Cantik Persis Celebriti). Harga yang berpatutan dan ada diskaun gila-gila sekarang tau !
JOM CANTIK KULIT MUKA UOLLSS....
Jangan lupa SHARE promosi ini tau pada kawan-kawan yang mengalami masalah kulit muka kering, berjeragat, banyak bintik hitam, putih dan pigmentasi


Macamana nak buat treatment ni?
Boleh teruk book appointment dengan:

WHATSAPPS:
📲MIZZ NURIN  012-940937
📲MIZZ FIZA     011-12825902
HQ                       0193044159
SALON                03-55194159

AIRELLYN BEAUTY STUDIO
No, 6A, 1st Floor, Jalan Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.


You Might Also Like

3 comments

  1. Yela...
    skrg ni x perlu dah nak stress²...
    byk dah rawatan untuk semua jenis kulit..

    ReplyDelete
  2. kulit saya pulak jenis berminyak.. lagi stress sebab asyik naik jerawat je..

    ReplyDelete
  3. Mcm mcm rawatan ada dh skrg ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -