HARI PERTAMA 2017 DALAM SUASANA YANG SERBA BARU

Di hari pertama berkerja pada tahun 2017, hari pertama bekerja di tempat baru juga, pertama kali memakain tudung pucci dan dalam masa yang ...

Di hari pertama berkerja pada tahun 2017, hari pertama bekerja di tempat baru juga, pertama kali memakain tudung pucci dan dalam masa yang sama wanita pertama bekerja dalam department ini. Hehehe Semualah yang pertama.


Entri yang lepas, mummy ada cerita tentang beli pakaian kat Muaz Textile Bangi, kan? Ok lah, OOTD sket je lah ye. Selfie penuh sket, masa semua staff pi beli breakfast.

Ini merupakan meja mummy, kemas je kan..hahaha. Mesti lah kemas sebab baru hari pertama. Cer tunggu hari ke-100. Mahu penuh sarat meja ni nanti.

Hari ini, ada banyak task, projek dan kempen dalam kepala otak untuk di keluarkan. Lama juga bercuti. Kembali memerah otak dan mencari idea di sana sini sinun.

Doakan segala urusan mummy berjalan dengan lancar dan berjaya ye. 

Selamat bekerja semua dan pada yang ke sekolah untuk menghantar anak. Selamat ke sekolah :)

Oh ya..insyaallah nanti mummy nak buat GIVEAWAY PUCCI BERSAMA AZLINDA ALIN. Stay tune ya ........

You Might Also Like

3 comments

  1. wahh hebat tu jadi yg pertama dalam segala hal.. Tahniah Lin.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..semoga ALLAH SWT permudahkan urusan Lynda. Semoga semangat di tahun baru ni sentiasa terus baru segar sampai bila-bila. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -