Shoplinks.Asia

Kisah Viral King Coco, Kini Sudah Berumahtangga

Pada awalnya, memang mummy tak kenal pun siapa King Coco ni. Ramai yang mengatakan King Coco ini terkenal dan femes sejak kisah pelatnya di...

Pada awalnya, memang mummy tak kenal pun siapa King Coco ni. Ramai yang mengatakan King Coco ini terkenal dan femes sejak kisah pelatnya di gembar gemburkan dalam media sosial. Hinggalah, beliau di panggil ke siaran televisyen Motif Viral.

Tertanya-tanya juga pada husband, "Kenal tak Coco? Yang viral dan femes tu?". Husband jawab,"tahu, aik awak tak tahu? Pelik !"

Kekeke kita bukan blogger gossip. Haruslah tak tahu.

Jadi, mummy pun ambil tahu lah sedikit kisah Coco ini. Macam katak bawah tempurung pulak, kalau tak tahu. Kemahen femes awak yer. Dah rezeki beliau kan.

Kisah Viral King Coco, Kini Sudah Berumahtangga 


Kisah Viral King Coco, Kini Sudah Berumahtangga

Kisah Viral King Coco, Kini Sudah Berumahtangga
sumber gambar : google

Berita terbaru King Coco ini, beliau telah selamat mendirikan rumahtangga. Ramai netizen tak puas hati tentang perkahwinan beliau. Kerana beliau menjadi isteri kedua, di mana isteri pertamanya kini sedang mengandung.

Apapun, mummy doakan yang terbaik buat Coco dan Captain Azrin Anas.

Erm..kalau dah jodoh, memang insyaallah menjadi.

Ni antara video viral si Coco mummy terjumpa dalam YouTube. Hehehe baru tahu sebenarnya...


You Might Also Like

2 comments

  1. femes betul king choco ni.. Sana sini bercerita tentang dia.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Cikna pun knl start dia msk Hlive, pelat btl dia ye tp mak ayah pure melayu...'

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -