Shoplinks.Asia

MAKAN PERCUMA NANDO'S MANGO & LIME CHICKEN TENDERS.

Petang ! Dah makan tengah hari? Lunch apa tu tadi? Mummy lunch kat Nando's Shah Alam Mall tadi. Try menu baru Mango & Lime. Yang di...

Petang ! Dah makan tengah hari? Lunch apa tu tadi? Mummy lunch kat Nando's Shah Alam Mall tadi. Try menu baru Mango & Lime. Yang di perasakan dengan cili api. Hehehe bagi yang tak tahan. Jangan cuba Mango & Lime ye. Boleh ambil sos Nando's yang lain.

MAKAN PERCUMA NANDO'S MANGO & LIME CHICKEN TENDERS.


Makan PERCUMA di Nando's? Ya..PERCUMA je. Nando's dah berkali-kali mesej mummy untuk mummy redeem Mango & Lime Chicken Tenders ini sebelum 28 Februari 2017.

MAKAN PERCUMA MANGO & LIME CHICKEN TENDERS.

Ni lah, keuntungannya bila muat turun aplikasi Nando's. Bukan sahaja kumpul point 'chilli' dan tebus ayam PERCUMA. 

Malah kalau ada menu baru pun, dapat gak merasa PERCUMA gak. Alhamdulillah !

MAKAN PERCUMA MANGO & LIME CHICKEN TENDERS.

Air free refill fresh orange menjadi pilihan dan sup sebagai pembuka selera. Beberapa hari lepas, jumpa doktor pakar pemakanan lecturer UiTM. Beliau menggalakkan orang mengandung makan sup dengan kerap. Kalau nak tahu...Sebab tu, sup menjadi pilihan mummy. Hihi

Air dan suo ni tak termasuk dalam pakej makan FREE. Ni versi berbayar..walau tak gaji lagi. 

Ops !

MAKAN PERCUMA MANGO & LIME CHICKEN TENDERS.


Dalam masa beberapa minit sampailah Nando's Mango & Lime Chicken Tenders mummy. 

Banyak ni je dapat..apa pun bersyukur. Dapat gak merasa menu baru.

REVIEW TENTANG NANDO'S MANGO &  LIME CHICKEN TENDERS.


Bagi mummy pedas sangat. Mengandung kali ni mummy kurangkan makan pedas. Sebab..ada masanya kadang-kadang cepat muntah.

Kalau muntah pedas. Boleh menangis tak berlagu, ko !

Mana yang suka makanan pedas-pedas. Boleh try sos Mango & lime ini. 

Rasanya yang masam manis pedas, sebenarnya satu kombinasi yang menyelerakan.


You Might Also Like

7 comments

  1. Wah rezeki kan dapat test menu baru.... kalau saya, kalau tak pedas tak kena selera tekak... hehe...

    ReplyDelete
  2. Kalau pedas sesuai ngan kekya la lyn..kekya suka pedass hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyee...elok kurgkan pedas...saya kurgkan pedas sebb resdung...huhuh

    ReplyDelete
  4. Wah boleh cuba..Kak Sue suka pedas..

    ReplyDelete
  5. rezeki dapat benda free memang tak wajar dilepaskan. hihi

    ReplyDelete
  6. baru tahu ada percuma ni, bolehlah cuba

    ReplyDelete
  7. Menu yang menarik percuma ni, saya tak cuba di rumah.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -