Shoplinks.Asia

Sedap Ke Aiskrim Panda Mat Kool ?

Sedap Ke Aiskrim Panda Mat Kool ? | Kadang-kadang kan, macam geram dengan iklan tv. Tapi, itulah marketing strategi paling bagus untuk me...

Sedap Ke Aiskrim Panda Mat Kool ? | Kadang-kadang kan, macam geram dengan iklan tv. Tapi, itulah marketing strategi paling bagus untuk menaikkan sesuatu keluaran atau produksi. Kenapa mummy geram dengan iklan? Ha..sebabnya, anak-anak mudah terpengaruh.  Pantang nampak iklan best. Mesti request kat daddy dan mummy. Kali ini, mereka nak aiskrim Panda dari Mat Kool.


Sedap Ke Aiskrim Panda Mat Kool ?



Maaflah ye, gambar aiskrim tu macam nampak tak nampak je. Nak kena cepat handle aiskrim panda dari Mat Kool.

Mummy sempat dok rasa-rasa aiskrim anak. Sedap...lembut je aiskrim Panda dari Mat Kool ni.

Cuma, part kurang menarik. Cepat lembik. Tak tau la, kalau daddy beli dah lama ke apa kan.

Baru makan sket, dah terpeleot jatuh aiskrim tu. Nasib standby mangkuk sesiap.

Diam tak diam..2 entri aiskrim mummy menulis kan. Budak-budak ni suka aiskrim.

Tapi, tak selalu bagi pun. Sebulan 2, 3 kali je  budak-budak ni makan aiskrim.

You Might Also Like

5 comments

  1. Sedappp..akak suka..ari tu makam ngan Qhaira berdua..mama mkn tinge..dida makan tinge syatu...satu aiskrim kongsi dua...

    ReplyDelete
  2. Hehehe kak lya pon suka gak hahaha selalu beli kalau g kedai kat kawasan rumah jer..kalau duk dlm kereta mmg tak beli laa cepat cair huhuhu..habis meleleh ke baju nnt..Tapi mmg sedap aiskrim ni anak2 suka sbb bentuk panda..Anak suka umi pon tumpang la skali..

    ReplyDelete
  3. Wah baru tahu nie..nak kena rasa nanti..

    ReplyDelete
  4. hahaha~mat kool mmg sedap pun..hihihi..suka~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -