Shoplinks.Asia

SOTONG BERHANTU KAT AEON SHAH ALAM

Ada sesapa pernah rasa sotong goreng berhantu ini dekat AEON Shah Alam, tak? Sekali makan, memang nak repeat je rasanya. Gitulah kami kalau...

Ada sesapa pernah rasa sotong goreng berhantu ini dekat AEON Shah Alam, tak? Sekali makan, memang nak repeat je rasanya. Gitulah kami kalau ke AEON Shah Alam.

Sotong goreng berhantu ini berharga RM3.90 untuk 100gm. 

 

SOTONG BERHANTU KAT AEON SHAH ALAM


SOTONG BERHANTU KAT AEON SHAH ALAM 

Kenapa mummy panggil sotong goreng berhantu di AEON Shah Alam? Kerana, sentiasa je ada orang beli. Berebut-rebut lak tu. Lelagi kalau baru lepas goreng. Memasing tak sabar nak bungkus.

Kalau jam 9 malam tu pulak, memang ikut nasib lah. Kadang-kadang habis..kadang kadang ada.

Sedap ke sotong goreng berhantu di AEON Shah Alam ni. Bagi mummy, sedap gak ! Lelagi masa sedang panas tu. Perghhhh...berebut dengan daddy dan anak-anak !

You Might Also Like

1 comments

  1. Sedap ke? nanti boleh la try beli sebab macam teringin pula baca haha.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -