COOKIES SUBWAY PERCUMA !!

COOKIES SUBWAY PERCUMA !! -  Ada banyak makanan PERCUMA ye, sekarang ini. Happy tummy la perut mummy. Hehehe. Okey, berbalik pada cerita co...

COOKIES SUBWAY PERCUMA !! Ada banyak makanan PERCUMA ye, sekarang ini. Happy tummy la perut mummy. Hehehe. Okey, berbalik pada cerita cookies Subway percuma ini. Mummy nak tahu samada korang dapat resit bayaran dari kaunter. Terus buang atau belek baca sehingga habis? 

Kalau mummy dapat resit,kan..memang belek setiap ayat dari awal hingga habis. Ada yang sama perangai macam mummy, tak? Kalau ada yang sama Yeaaayyy!! Sep high 5  sket !


COOKIES SUBWAY PERCUMA !!




Macam cookies Subway FREE ini, kan. Mummy dapat PERCUMA sebab terbaca dalam resit SUBWAY.



Jawab survey di link yang di nyatakan. Kemudiannya, akan dapat kod untuk tebus COOKIES SUBWAY (dengan next purchase).

COOKIES SUBWAY pilihan mummy ialah chocolate macadamia dan double chocolate. 

You Might Also Like

11 comments

  1. sedap cookies subway ni. tapi manisss sangattt.hehehe

    ReplyDelete
  2. Kak Sue suka juga cookies Subway nie Linda..sedap!

    ReplyDelete
  3. Tak pernah try cookies Subway. Sedap lah pulak tengok.

    ReplyDelete
  4. alaaaa... selalu makan Subway tapi resit dah buang.. huwaaa.. huwaaa.. nangis bucu katil.. :p

    petang ni nak gi makan kat Subway lah.. tapi redeem cookies bila next time pergi Subway lagi eh..?

    ReplyDelete
  5. Hahaha, patutlah saya terlepas banyak gift... memang jenis masuk terus resit dalam poket... ingat nanti balik baru nak baca... hehe

    ReplyDelete
  6. Cookie subway yang chewie ni memang sedap. Hari tu borong sampai sakit gigi
    .
    Hahaha

    ReplyDelete
  7. cookies subway sedap ! airah pun selalu baca. kat pizzahut pun ada

    ReplyDelete
  8. Alaa cam sedapp jer tu lyn..kekya yak pernah lagi singgah subway..

    ReplyDelete
  9. Cookies ni kan rasanya memang tak rangup ke? Sebab dah beli beberapa kali bila makan macam rasa masuk angin..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -