HAPPY 4TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA

Happy birthday Dhia Bartrisya ! Pejam celik...pejam celik... dah 4 tahun kamu. Besar dah...dah pandai bercakap, dah pandai touching...bany...

Happy birthday Dhia Bartrisya ! Pejam celik...pejam celik... dah 4 tahun kamu. Besar dah...dah pandai bercakap, dah pandai touching...banyak soal..garang dan macam-macam lagi.

Tahun lepas kita sambut birthday kat McD, tahun ni kita buat potong kek dulu kat rumah ye. Dhia sibuk nak celebrate ajak kawan-kawan makan kek Dhia. Nanti mummy dan daddy tengok pada kelapangan nanti ye !.






Dah alang-alang beli kek, amek kek Secret Recipe terus sebab besar sket. Boleh bagi jiran-jiran rasa sekali.


Tiap kali sambut birthday ...mesti kena dua-dua pegang pisau. Semua akan claim kek hari jadinya. Kali ini...si adik pun kata kek dia juga, nak batman katanya.



hehehehe terimalah apa jua kek yang hado ye anak-anak !

Lagi pun, ni birthday kakak.



You Might Also Like

6 comments

  1. Happy birthday Dhia.
    Dah 4 tahun dah umur dia .
    Dah besar dah. Lepas ni dah pergi sekolah .

    ReplyDelete
  2. Sanah Helwa Dhia, semoga terus membesar sebagai puteri solehah kebanggaan mummy daddy kay, Aamiin .

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Dhia Batrisyia. Masa mula2 dpt anak pernah berangan nak bagi nama anak Dhia...tapi sudahnya jadi batrisyia humaira.

    ReplyDelete
  4. Heppy beday Dhia..wah dah jadi big girl dah kak long..ok kak long cik lya doakan kak long panjang umur murah rezeki jadi anak solehah taat ibu ayah dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT..aamin..

    ReplyDelete
  5. happy bday dhia, besarnya kek dia

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -