MENANG JAM TANGAN ADIDAS - GOOSEY SELFIE DARI MYTOWNKL

MENANG JAM TANGAN ADIDAS - GOOSEY SELFIE DARI MYTOWNKL | Masih ada yang ingat entri blog mummy pada bulan Disember tahun lepas,  tentang p...

MENANG JAM TANGAN ADIDAS - GOOSEY SELFIE DARI MYTOWNKL | Masih ada yang ingat entri blog mummy pada bulan Disember tahun lepas,  tentang pembukaan shopping mall MyTown KL dan pertandingan Goosey Selfie? Kalau ingat, tak apa. 

Bagi yang tak ingat atau ingat-ingat lupa boleh baca entri mummy tentang shopping mall MyTown KL dan pertandingan Goosey Selfie di SINI.

Pertama sekali mummy nak ucapkan terima kasih kepada MyTown KL dan pertandingan Goosey Selfie kerana memilih mummy sebagai pemenang untuk pertandingan selfie tempoh hari.

Ada beberapa gambar mummy hantar untuk pertandingan ini. Alhamdulillah, rezeki memihak pada mummy !


MENANG JAM TANGAN ADIDAS - GOOSEY SELFIE DARI MYTOWNKL




Mummy dah collect hadiah.

Terkejut masa hadirkan diri di shopping mall MyTown KL. Rupanya, mummy memenangi seutas jam tangan ADIDAS dari MyTown KL dan pertandingan Goosey Selfie.



MENANG JAM TANGAN ADIDAS - GOOSEY SELFIE DARI MYTOWNKL

Last minit dapat email untuk panggilan terakhir collect hadiah ni. Bila mummy tanya, kanapa email last minit.

Pihak MyTown KL dan pertandingan Goosey Selfie beritahu, mereka dah lama announce pemenang di facebook mereka. huhuhu. Mummy rupanya yang terlepas pandang !

MENANG JAM TANGAN ADIDAS - GOOSEY SELFIE DARI MYTOWNKL

Memang lawa jam tangan ini...jam ini unisex. Lelaki atau perempuan pun boleh pakai.  

Terima kasih MyTown KL dan pertandingan Goosey Selfie !




You Might Also Like

6 comments

  1. Tahniah Linda.. smart la jam, suka :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak Lynda...murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak Linda. Bestnya dapat jam.
    InsyaAllah rezeki bertambah2 lepas ni

    ReplyDelete
  4. Tahniah Lyn..bergaya laaa pakai jam adidas hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..bestnya Linda! dapat benda free. Jam Adidas lak tuh. Terbaik la...tahniahhhhh~~~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -