Shoplinks.Asia

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE !

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE ! - Thank you Tony Romas Malaysia ! Rupanya ada kid's menu untuk anak makan FREE ! Hehehe jimat dah di si...

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE ! - Thank you Tony Romas Malaysia ! Rupanya ada kid's menu untuk anak makan FREE ! Hehehe jimat dah di situ,kan ? Sebenarnya,kan selain TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE ! Ada beberapa tempat makan lain juga berikan kid's menu for FREE. Nanti mummy buat entri lain di blog, ye !

Berbalik pada cerita TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE ni. Ada 6 pilihan menu kanak-kanak yang boleh di pilih. Macamana nak dapatkan menu di TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE ? Ok..untuk dapatkan set FREE ni. Haruslah beli 1 main course. 1 main course dapatlah 1 menu kids for FREE. 

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE !


TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE !

Pembuka selera roti berbentuk panjang macam jagung cicah garlic butter. Antara pembuka selera PERCUMA yang di hidangkan oleh TONY ROMAS.

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE !

Kids menu FREE untuk Dhia Batrisya ialah pasta turkey ham. Dak Dhia memang peminat pasta !

Abaikan telinga yang di sumbatkan tisu. Nak makan dengan tenang tanpa ganggu bising katanya. 

Hahaha..anak..oh..anak !

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE !

Dzal Aidi Fiqry pula pekena set menu kanak-kanak FREE juga. Menu u tuknya ialah chicken tenders !

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE !

Menu kids for FREE Tony Romas ada dalam kertas ni. Sambil tunggu makanan sambil anak mewarna !

Oh ya..set ini tak di beri air secara percuma. Tapi...ada aiskrim percuma dalam set kanak-kanak ini.

TONY ROMAS - ANAK MAKAN FREE !

Kami dapat 2 set anak secara PERCUMA di tony Romas. Sebab order 2 main course. 

Daddy pilih 10oz Rib Eye Steak, pilihan masak  pula ialah Medium Well.

Manakala, mummy burger set.

Memang kenyang makan di tony Romas. Portion banyak sangat. Siap boleh tapau bawa balik.



You Might Also Like

6 comments

  1. sedapnya selera tgk ank2 akak makan

    ReplyDelete
  2. Yg tutup telinga tu tak tahan...hihihi..
    Makan tak nk bising yee..😊😊😄

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa. dah lama tak makan tony romas

    ReplyDelete
  4. Tony Romas mmg pilihan sentiasa..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -